Φυλακές Ιωαννίνων: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Κρατούνται ο υποδιευθυντής και υπάλληλοι

Οι αστυνομικοί ερευνούν ενδελεχώς τα πάντα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιείται από τις 06:00 στις φυλακές Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ενστόλων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε έκνομες δραστηριότητες.

Στην έρευνα συνδράμουν κλιμάκια του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ από τη Θεσσαλονίκη, άνδρες των ΕΚΑΜ, διμοιρία των ΜΑΤ.



Η έρευνα συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να ερευνούν ενδελεχώς τα πάντα, για όπλα, ναρκωτικά, κινητά και οτιδήποτε παραβιάζει την εύρυθμη λειτουργία των φυλακών.

Η φυλακή του Σταυρακίου σφραγίστηκε για όλη την ημέρα ενώ κάποια στιγμή υπήρξε ένταση καθώς μεταφέρθηκαν κάποιοι κρατούμενοι στο Τμήμα Μεταγωγών και κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε αντικείμενα στα κελιά.



Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κρατούνται ο υποδιευθυντής και δύο υπάλληλοι ενώ έχει συλληφθεί ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στην υπόθεση εμπλέκονται ένας αστυνομικός, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, δύο πολιτικοί υπάλληλοι των φυλακών και ακόμη τρία άτομα.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία στην ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες ανέφεραν πως ένας τρόφιμος των φυλακών, με τη βοήθεια κάποιων ατόμων, μεταξύ αυτών ενός αστυνομικού και ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου, λάμβανε μέσω της συντρόφου του χρήματα που προέρχονταν από πώληση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, «άνθρωποι» του κρατούμενου πωλούσαν ναρκωτικά, λάμβαναν τα χρήματα και τα έδιναν στη σύντροφό του. Εκείνη πήγαινε στις φυλακές και, με τη συνέργεια ενός αστυνομικού, ενός σωφρονιστικού και δύο πολιτικών υπαλλήλων, έδινε τα χρήματα στον αγαπημένο της με ψευδείς βεβαιώσεις που υπέγραφαν οι υπάλληλοι.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Ήδη πέντε οι υποψήφιοι, το σκέφτονται «σοβαρά» η Διαμαντοπούλου και η Γιαννακοπούλου

Πάτρα: Γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος, αυτός μου επιτέθηκε, ισχυρίζεται ο πατέρας του 15χρονου

«Να μοιραστούν τα Γλυπτά με την Ελλάδα», λέει ο πρώην επικεφαλής του Βρετανικού Μουσείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr