Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές σε Κοζάνη, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Δράμα, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα

Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές σε Κοζάνη, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Δράμα, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα

ε συλλήψεις, αλλά και στην επιβολή διοικητικών προστίμων για τις φωτιές σε Κοζάνη, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Δράμα, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, προχώρησε η Πυροσβεστική.

foties-sillipseis
Σε συλλήψεις, αλλά και στην επιβολή διοικητικών προστίμων για τις φωτιές σε Κοζάνη, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Δράμα, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, προχώρησε η Πυροσβεστική.

Ειδικότερα:

- Συνελήφθη χθες 30 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Τετραλόφου, του Δήμου Κοζάνης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.500€.

- Συνελήφθη χθες 30 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση 9 χιλιόμετρο περιφερειακής οδού Λαμίας Στυλίδας, του Δήμου Λαμίας, στην Φθιώτιδα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.255,85€.

Κλείσιμο
- Συνελήφθη χθες 30 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. Αλμυρού, στη Μαγνησία και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.933,59€.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, χθες 30 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Δράμας.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.125€, σήμερα 01 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σοφάδων, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καππαδοκικού. του Δήμου Σοφάδων, στην Καρδίτσα.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.687,5€, σήμερα 01 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι, της Δ.Ε. Επανομής του Δήμου Θέρμης, στην Θεσσαλονίκη.

- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.707,02€, σήμερα 01 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε ρίψη βεγγαλικών προκαλώντας πυρκαγιά, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Νικολαιίκων Διακοπτού, του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζορντάν Μπαρντελά: Το παιδί μεταναστών που αναγέννησε την ακροδεξιά στη Γαλλία - Πώς έγινε το πουλέν της Λεπέν

Νορβηγία: Ποια είναι η υπουργός που έδειξε το στήθος της πάνω στη σκηνή του Pride

Ύδρα: Ο ολιγάρχης από το Καζακστάν αρνείται ότι σχετίζεται με την πυρκαγιά - «Ακολουθήσαμε τους κανόνες πυρασφάλειας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης