Η κουνιάδα ξάφρισε χιλιάδες ευρώ από τον γαμπρό της

Η 56χρονη προσήχθη για προανάκριση και ομολόγησε την πράξη της

Από την πρώτη στιγμή είχε φανεί ότι η κλοπή πολλών χιλιάδων ευρώ που είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ένας 61χρονος κάτοικος του Τυρνάβου ήταν «δουλειά εκ των έσω». Και πράγματι, αποδείχθηκε ότι η αυτή που είχε βάλει χέρι στα χρήματα ήταν η… αδελφή της συζύγου του!

Ο 61χρονος, που είχε καταθέσει αρχικά μήνυση σε βάρος αγνώστων, είχε υποστηρίξει ότι κάποιος είχε αρπάξει ένα τσαντάκι που περιείχε 21.400 ευρώ από τον «καλόγερο» του σπιτιού, όπου το είχε κρεμάσει. Η κλοπή είχε γίνει από το μεσημέρι της 18ης ως το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου, όμως στο σπίτι του θύματος δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, πράγμα που σήμαινε ότι ο δράστης είχε πρόσβαση σε αυτό.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το επίμαχο διάστημα μπαινόβγαινε στο σπίτι η 56χρονη κουνιάδα του 61χρονου κι έτσι έγινε έρευνα στο σπίτι της, όπου βρέθηκαν 10.750 ευρώ. Η 56χρονη προσήχθη για προανάκριση και ομολόγησε ότι είχε κλέψει τα χρήματα του γαμπρού της, αλλά αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.





Ειδήσεις σήμερα:

Η ευθεία επίθεση Σαμαρά, οι αιχμές Καραμανλή και η απάντηση του Μαξίμου - Το σκηνικό μιας προδιαγεγραμμένης ρήξης

Μάχη με τα πύρινα μέτωπα σε Κω, Χίο και Κρήτη - Πάνω από 50 φωτιές το τελευταίο 24ωρο

Αντίστροφη μέτρηση για τον β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Η στρατηγική των κομμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr