Τον αναζητούσαν στην Γαλλία και συνελήφθη στην Σαντορίνη

Διώκεται από τις αρχές της Γαλλίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης 

Στο κελί των κρατητηρίων της Ασφάλειας Ερμούπολης στη Σύρο θα περάσει τις διακοπές που σχεδίαζε να κάνει στην Σαντορίνη ένας 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη μόλις αποβιβάστηκε στον αερολιμένα Θήρας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας καθώς ήταν διεθνώς καταζητούμενος.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του 47χρονου, διαπιστώθηκε ότι διώκεται από τις αρχές της Γαλλίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διαχείριση παράνομων χρηματικών ποσών μέσω σύστασης εταιρείας, το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του. Έτσι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας οδηγήθηκε στη Σύρο, όπου κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή του στη Γαλλία από την Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου.

Είχε καταδικαστεί για κλοπή

Στην Αθήνα είχε καταδικαστεί για κλοπή ένας 39χρονος Έλληνας, στη Μεσσήνη υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Ο 39χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα μυστήρια της Yδρας: KGB, πετρέλαια και κροτίδες στην παραλία

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική

Η τενίστρια Τζίνι Μπουσάρντ φόρεσε μπικίνι για δουλειές στον κήπο και αποθεώθηκε: Η καλύτερη ανάρτηση που έχω δει, της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr