Σπείρα ρήμαζε τα οχήματα παραθεριστών στα νησιά των Σποράδων

Σπείρα ρήμαζε τα οχήματα παραθεριστών στα νησιά των Σποράδων

Oι πέντε Έλληνες συνδύαζαν τις διακοπές με τις διαρρήξεις 

car_theft
Συνδύαζαν τις διακοπές με τις διαρρήξεις πέντε Έλληνες, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες, που έκαναν επιδρομή στα αυτοκίνητα παραθεριστών στα νησιά των Σποράδων και διέρρηξαν συνολικά οκτώ στην Σκόπελο, την Σκιάθο και την Αλόννησο, μέσα σε μόλις δυο 24ωρα.

Οι δράστες μετακινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός και πήγαιναν από νησί σε νησί, όπου την Κυραική και την Δευτέρα διέρρηξαν και προκάλεσαν φθορές σε δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα στη Σκόπελο, δυο στην Σκιάθο και άλλα τέσσερα στην Αλόννησο, από τα οποία άρπαξαν συνολικά 650 ευρώ και 100 κορώνες Σουηδίας, φορητούς υπολογιστές, γυαλιά ηλίου, τραπεζικές κάρτες, διαβατήρια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Όμως, μετά την τελευταία διάρρηξη στην Αλόννησο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού και η δράση τους εξιχνιάστηκε σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από το τμήμα Σκοπέλου. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν και το σουηδικό χαρτονόμισμα κατασχέθηκαν και σε βάρος των πέντε δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.




Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Βίντεο: Ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών δέχθηκε επίθεση από ομάδα 10 ανδρών στον Καναδά αφού αντέδρασε σε ομοφοβικά σχόλια

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό και το αποκάλυψε με φωτογραφίες στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης