Χειροπέδες σε αλλοδαπό για ασέλγεια σε βάρος 4χρονης στην Ηγουμενίτσα

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας του κοριτσιού

Ένας θεός ξέρει πώς κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του ο πατέρας ενός κοριτσιού μόλις 4 χρόνων, όταν είδε έναν 32χρονο Αλβανό να αγκαλιάζει μπροστά στα μάτια του και τα μάτια δεκάδων λουομένων την κορούλα του, την ώρα που έπαιζε σε μια παραλία στην Ηγουμενίτσα.

Εμβρόντητος ο πατέρας, είδε τον άγνωστό του άνδρα να κάνει ασελγείς χειρονομίες στο παιδί και αμέσως έβαλε τις φωνές. Πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο όπου βρισκόταν το ανήλικο κορίτσι, όμως, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να ξεφύγει. Ωστόσο, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας και υπέβαλε καταγγελία, δίνοντας την περιγραφή του δράστη.

Ο 32χρονος Αλβανός εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για την είσοδο και παραμονή του στη χώρα. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που του απήγγειλε κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και διέταξε την κράτησή του για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε θέσεις μάχης οι πέντε υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Ποιοι άλλοι θα μπουν στην κούρσα

Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών κατά τις εφιαλτικές αναταράξεις στην πτήση της Air Europa - Δείτε βίντεο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό και το αποκάλυψε με φωτογραφίες στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr