Tοπογράφος σε μεγάλα έργα στη Μύκονο ο 54χρονος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

Tοπογράφος σε μεγάλα έργα στη Μύκονο ο 54χρονος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

Παντρεμένος με δυο παιδιά ήταν ο 54χρονος Παναγιώτης Στάθης - Είχε περιουσία σε Μύκονο και Ίο - Πριν τρία χρόνια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού

psixiko_thima_xr
Ένα τεράστιο «γιατί» πλανάται γύρω από τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό, κάτω από το γραφείο του.

Ο Παναγιώτης Στάθης είχε αρκετές δουλειές στη Μύκονο, είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα όμως δεν φαινόταν μπλεγμένος σε ύποπτες δραστηριότητες και δεν είχε ποινικό μητρώο. Έχει κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000. Έμενε στο Χαλάνδρι και ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, ένα κορίτσι που του χρόνου θα δώσει Πανελλαδικές και ένα αγόρι που είναι φοιτητής και σπουδάζει τοπογραφία στην Αθήνα. Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά. Με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο Θωμάς τη δουλειά γραφείου.

«Δεν πιστεύω ότι ο Παναγιώτης έχει πειράξει άνθρωπο» λέει στο protothema.gr στενός του φίλος. «Δεν το χωράει ο νους μου» προσθέτει.

«Ο άνθρωπος έκανε τοπογραφικά, δούλευε σαν σκυλί, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον σκότωσαν. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ. Τοπογραφικά έκανε. Δεν βγάζει νόημα αυτό που έγινε».

Ο συνέταιρος του Θωμάς Κεχρολόγος ήταν επίσης εργασιομανής και δούλευαν με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ και πολλά χρόνια έχοντας ιδρύσει εταιρία με την επωνυμία SKS SURVEY O.E.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ασχοληθεί και με το χωροταξικό της Μυκόνου το 2005 και ήταν κουμπάρος με τον πιο ισχυρό εργολάβο του νησιού. Στην Ίο φέρεται να έχει αγοράσει εκτάσεις, όπως και στη Μύκονο και έχει φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους. Είχε αναλάβει όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του επιχειρηματία Γιάννη Παπαλέκα αλλά κι άλλων γνωστών επιχειρηματιών.

Τον γάζωσαν με περισσότερες από 10 σφαίρες

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας εκτελέστηκε με περισσότερες από δέκα σφαίρες σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο.

Ο ήχος είναι ανατριχιαστικός και όπως ακούγεται ο εκτελεστής γαζώνει τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του μπροστά στο γραφείο του που βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό της 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό. Στην αρχή ακούγονται πάνω από 10 πυροβολισμοί απανωτά, μετά μεσολαβεί κενό και ο δράστης ακούγεται να πυροβολεί άλλες 4 φορές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν τρία χρόνια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.


Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία:


Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό - Νεκρός στο ΙΧ του ένας άνδρας from Orange Press Agency on Vimeo.


psixiko_ektelesi__1_
psixiko_ektelesi__5_
psixiko_ektelesi__3_
psixiko_ektelesi__2_


Η στιγμή της δολοφονίας

Ο 54χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από τους πυροβολισμούς.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 8.30 όταν το γκρι αυτοκίνητο μάρκας BMW που επέβαινε το θύμα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου.

foto09


Τότε άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο πέρασε από το σημείο και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκτέλεστης, φορούσε άσπρο κράνος, μαύρα ρούχα και επέβαινε σε ένα μαύρο σκούτερ.

Το αυτοκίνητο που έχασε τη ζωή του ο 54χρονος μετά τη μαφιόζικη επίθεση άνηκε στο συνέταιρό του.

Στο σημείο βρέθηκαν δέκα κάλυκες, αλλά όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο ο δράστης πυροβόλησε περισσότερες φορές.

Δείτε βίντεο: Ηχητικό: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Ένας ο εκτελεστής, είχε στήσει καρτέρι
Ηχητικό:Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό-Ένας εκτελεστής, είχε στήσει καρτέρι


Ειδήσεις σήμερα:

Σε θέσεις μάχης οι πέντε υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Ποιοι άλλοι θα μπουν στην κούρσα

Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών κατά τις εφιαλτικές αναταράξεις στην πτήση της Air Europa - Δείτε βίντεο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό και το αποκάλυψε με φωτογραφίες στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης