Παράτυπος μετανάστης καλλιεργούσε χασισοφυτεία στη Ρόδο

Παράτυπος μετανάστης καλλιεργούσε χασισοφυτεία στη Ρόδο

Aσκήθηκε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και παράνομη διαμονή στη χώρα

xeiropedes_arxeio_n
Σαν… κύριος ζούσε σε ένα χωριό της Ρόδου ένας 37χρονος αλλοδαπός που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και μάλιστα είχε οικειοποιηθεί ένα περιφραγμένο αγρόκτημα που συνορεύει με την κατοικία του για να καλλιεργεί μέσα σε γλάστρες 28 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού εντόπισαν την χασισοφυτεία και την είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση. Το πρωί του Σαββάτου είδαν τον δράστη να μπαίνει στον χώρο και να κάνει καλλιεργητικές εργασίες και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, ωστόσο εκείνος αντιστάθηκε και επιχείρησε να τους ξεφύγει χωρίς να τα καταφέρει.

Μαζί με τα χασισόδεντρα κατασχέθηκε ένας θρυμματιστής κάνναβης και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, όπου ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα.

Διακινούσαν ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη

Χάρη στην αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν διαδοχικά και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δύο άνδρες ηλικίας 49 και 48 χρόνων, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στη Λευκάδα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 61,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 5,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 120 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε τους σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.




Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης