Η νέα AI-powered αγγλική έκδοση του Πρώτου ΘΕΜΑτος με την υποστήριξη της Google

Η νέα AI-powered αγγλική έκδοση του Πρώτου ΘΕΜΑτος με την υποστήριξη της Google

Το project χρηματοδοτήθηκε από το Google Innovation Fund on AI

ProtoThema_020724_1136x638_01
Η αγγλική έκδοση του Πρώτου ΘΕΜΑτος αποτελεί τον πρώτο ειδησεογραφικό ιστότοπο στη χώρα που λειτουργεί πλήρως με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI). Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία έρχεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία ενημέρωσης στους αναγνώστες, χρηματοδοτήθηκε από το Google Innovation Fund on AI.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος αξιοποιεί την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης, μεταφράζοντας και μεταφέροντας αυτόματα τα πιο δημοφιλή άρθρα του protothema.gr στην αγγλική έκδοση με βάση την αναγνωσιμότητα και με την ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. 

Η υλοποίηση της νέας AI-powered αγγλικής έκδοσης του Πρώτου ΘΕΜΑτος έγινε από την Cloudevo, μετά από επένδυση από το ειδικό ταμείο καινοτομίας της Google που αφορά την ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Χάρη στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, το αγγλικό Πρώτο ΘΕΜΑ προσφέρει ακριβή και έγκυρη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα ειδήσεων, άρθρων και αναλύσεων για θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Βασισμένη στις αρχές της υψηλής αισθητικής, της ταχύτητας και της χρηστικότητας, η αγγλική έκδοση του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού ιστοτόπου στην Ελλάδα, του protothema.gr, πέρα από τις αξιόπιστες ειδήσεις, προσφέρει πλέον στους αναγνώστες του και την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης