Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Αναζητούν απαντήσεις στη Μύκονο - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Αναζητούν απαντήσεις στη Μύκονο - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές - «Ξεσκονίζουν» το ηχητικό ντοκουμέντο από το στυγερό έγκλημα - Πού στρέφονται οι έρευνες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

psyxiko-thyma-xr
Το αιματηρό πάζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης που έγινε το πρωί της Τρίτης στο Νέο Ψυχικό με θύμα τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτης Στάθη επιχειρούν να συνθέσουν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το θύμα διέθετε λευκό ποινικό μητρώο και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, οι ερευνητές της ΕΛΑΣ αναζητούν απαντήσεις στο παρελθόν του και συγκεκριμένα στις επαγγελματικές δραστηριότητές του στα νησιά των Κυκλάδων, και κυρίως στη Μύκονο.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία:


Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό - Νεκρός στο ΙΧ του ένας άνδρας from Orange Press Agency on Vimeo.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος είχε κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί των ανέμων καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000 και ήταν κουμπάρος με εργολάβο του νησιού.

Επιπλέον, στην Ίο φέρεται να είχε αγοράσει εκτάσεις, όπως και στη Μύκονο και να είχε φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους. Παράλληλα είχε αναλάβει και ένα πρότζεκτ γνωστού επιχειρηματία του real estate.

Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά, ενώ με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο συνεταίρος του τη δουλειά γραφείου.

psixiko_ektelesi__1_
psixiko_ektelesi__5_
psixiko_ektelesi__3_
psixiko_ektelesi__2_

Ίσως λοιπόν κάποιοι ενοχλήθηκαν με τις δραστηριότητές του και θέλησαν να τον βγάλουν από τη μέση. Πάντως οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι πιθανό να δοθούν κάποιες απαντήσεις από την ανάλυση του κινητού του θύματος.

Επίσης έχουν θέσει στο μικροσκόπιό τους ένα περίεργο περιστατικό που ίσως να συνδέεται με την υπόθεση και αφορά στην καταγγελία του θύματος το 2021 ότι άγνωστοι τον είχαν χτυπήσει με γροθιές και κλοτσιές. H επίθεση εναντίον του είχε γίνει έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, στις 23:00 το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου 2021.

Πώς έγινε η άγρια δολοφονία στο Νέο Ψυχικό

Η άγρια δολοφονία έλαβε χώρα λίγο πριν τις 8.30 το πρωί τη στιγμή που το θύμα έφθασε στο γραφείο της εταιρείας του στο Νέο Ψυχικό.

Τότε τον πλησίασε ένα σκούτερ και ο αναβάτης του, ένας μαυροφορεμένος άνδρας με λευκό κράνος, έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε περισσότερες από 10 φορές.

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σοκάρει:

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάβιν Νιούσομ: Ο 56χρονος κυβερνήτης της Καλιφόρνια που θέλουν οι Δημοκρατικοί να αντικαταστήσει τον Μπάιντεν

Τουρκία: Ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα στο μετρό της Σμύρνης με 11 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Νίκος Καρβέλας: Άνοιξε κανάλι στο Youtube και ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες για να καταπολεμηθεί η φτώχεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης