Τρόμος για ζευγάρι που βρέθηκε αντιμέτωπο με διαρρήκτες

Τρόμος για ζευγάρι που βρέθηκε αντιμέτωπο με διαρρήκτες

Ακούγοντας τις φωνές τους, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή

burglar
Ο φόβος «πάγωσε» το αίμα ενός αντρόγυνου που επέστρεψε από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι του σε κεντρικό δρόμο του παραλιακού οικισμού της Μαραθόπολης στον Δήμο Τριφυλίας, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, καθώς βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις διαρρήκτες.

Για καλή τους τύχη, οι εισβολείς… φοβήθηκαν περισσότερο από αυτούς ακούγοντας τις φωνές που έβαλαν και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να τους πειράξουν. Οι δράστες μπήκαν βιαστικά σε ένα αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας συνεργός τους σε κοντινό σημείο, με το οποίο εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι γείτονες του ταραγμένου ζευγαριού ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά οι αναζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί του τμήματος Γαργαλιάνων κάλεσαν το Εγκληματολογικό για να πάρει αποτυπώματα από το σπίτι.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε σπίτι

Ένας 34χρονος Αλβανός ήταν ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου του 2023 σε ένα σπίτι στο Πέτα της Άρτας, όταν παραβίασε ένα παράθυρο και άρπαξε 50 ευρώ και ένα ρολόι. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών και η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 34χρονου και την υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.





Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ προμηνύεται στον β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Όλος ο χάρτης και οι μονομαχίες

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στου Ρέντη: Μέχρι το τέλος του 2025 θα κυκλοφορούν 900 νέα λεωφορεία

Χρανιώτης: Χωρίς να έχω σεξουαλικό ενδιαφέρον, έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν ομοφυλόφιλοι - Τελευταίος ένας άνδρας με τρία παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης