Κως: Συγκινητικό βίντεο - Κάτοικοι χειροκροτούν τους πυροσβέστες μετά τη μάχη με τις φλόγες στα Καρδάμαινα

Κως: Συγκινητικό βίντεο - Κάτοικοι χειροκροτούν τους πυροσβέστες μετά τη μάχη με τις φλόγες στα Καρδάμαινα

Στελέχη της 1ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων περπάτησαν μπροστά από καφετέριες και έτυχαν συγκινητικής υποδοχής από τους κατοίκους του νησιού

pyrosvestes-xr
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Κω όταν κάτοικοι του νησιού είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στους δασοκομάντος που συμμετείχαν στη μάχη με τη φωτιά στα Καρδάμαινα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν κάτοικοι της Κω αντιλήφθηκαν στελέχη της 1ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

«Κανένας Πυροσβέστης δεν επιζητεί την αναγνώριση και την επιβράβευση, όταν αυτή όμως έρχεται αυθόρμητα από τον κόσμο, κάνει τον κάθε έναν από εμάς να ξεχνάει τις δυσκολίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος και να συνεχίζει με το ίδιο σθένος για το υπόλοιπο του καλοκαιριού δίπλα σε όποιον χρειαστεί. Για όσο χρειαστεί…» αναφέρεται στη λεζάντα του σχετικού βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram στον λογαριασμό hellenic_helitack_crews.
Κως: Κάτοικοι χειροκροτούν τους δασοκομάντος μετά τη μάχη με τις φλόγες στα Καρδάμαινα
Κλείσιμο

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Στελέχη της 1ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων αφού έχουν δώσει άλλη μια μάχη, αυτή τη φορά στα Καρδαμαινα της Κω, δέχονται τα χειροκροτήματα και τα ευχαριστώ από τουρίστες και ντόπιους.

Κανένας Πυροσβέστης δεν επιζητεί την αναγνώριση και την επιβράβευση, όταν αυτή όμως έρχεται αυθόρμητα από τον κόσμο, κάνει τον κάθε έναν από εμάς να ξεχνάει τις δυσκολίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος και να συνεχίζει με το ίδιο σθένος για το υπόλοιπο του καλοκαιριού δίπλα σε όποιον χρειαστεί.

Για όσο χρειαστεί… ⚒️🇬🇷

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά της πατρίδας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.»

Κικίλιας: Αυτοί είναι οι ήρωες πυροσβέστες μας

«Αυτοί είναι οι ήρωες πυροσβέστες μας και αυτή η υποδοχή που τους αξίζει. Στην Κω έδωσαν ολονύχτια, σκληρή μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να σταματήσουν την ανεξέλεγκτη από τους ανέμους φωτιά λίγο πριν φτάσει στον τρίτο μεγαλύτερο οικισμό του νησιού. Καταχειροκροτούνται από τους κατοίκους και τους τουρίστες της Καρδάμαινας και είναι έτοιμοι για την επόμενη μάχη» έγραψε από την πλευρά του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασιας, Βασίλης Κικίλιας.



Ειδήσεις σήμερα:

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Αποδοκιμάζουν τον Καρβέλα μετά το βίντεο στο YouTube για τη φτώχεια

Πρόστιμο €20.000 σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Χαλκιδική που χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης