ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
«Ο Παναγιώτης είχε χτίσει οικογενειακές σχέσεις με τη Μύκονο» δηλώνει φίλος του τοπογράφου που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

«Ο Παναγιώτης είχε χτίσει οικογενειακές σχέσεις με τη Μύκονο» δηλώνει φίλος του τοπογράφου που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

Τι λένε στο protothema.gr φίλος του 54χρονου και ο δήμαρχος του νησιού

psixiko_new_xr
Σοκαρισμένοι από τη στυγερή δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, την Τρίτη το πρωί, στο Νέο Ψυχικό, είναι οι φίλοι, οι επιχειρηματίες και οι άνθρωποι που συνάντησαν από κοντά τον άτυχο άνδρα όταν χρειάστηκε να τους βοηθήσει μέσω της δουλειάς του.

Φίλος του Παναγιώτη Στάθη μίλησε στο protothema.gr για τον άτυχο άνδρα. «Ο Παναγιώτης ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους και έξυπνους τοπογράφους γι' αυτό και όλοι τον προτιμούσαν. Μπορεί π.χ. ένα απλό τοπογραφικό να κόστιζε 200 ευρώ και ο Παναγιώτης να ζητούσε 3.000 ευρώ αλλά δικαίως γιατί ήξερες ότι με τον Παναγιώτη το τοπογραφικό θα ήταν αντικειμενικό εκατό τοις εκατό. Είχε δραστηριοποιηθεί στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων αλλά με τη Μύκονο ο Παναγιώτης είχε «χτίσει» οικογενειακές σχέσεις με επιχειρηματίες, με εργολάβους, με μεσίτες, με τις τοπικές αρχές, γενικώς ήταν δικτυωμένος. Τώρα, αν είχε διαφωνίες με κάποιους, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και μάλιστα όταν ασχολείσαι με δημοφιλή νησιά. Είχα ακούσει κι εγώ ότι είχε δεχτεί επίθεση από κάποιους στο νησί στο παρελθόν αλλά δεν πήρε διάσταση το θέμα γιατί προφανώς δεν θα ήθελε κι ο ίδιος. Το σοκ είναι μεγάλο για τον φίλο μας γιατί αν έχουμε φτάσει στο σημείο να δολοφονούνται επιστήμονες που πράττουν σωστά τη δουλειά τους και εξελίσσονται μέσα από αυτή και αυτό ενοχλεί κάποιους άλλους, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνία» λέει φίλος του Παναγιώτη Στάθη στο protothema.gr.

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, μιλώντας χθες στο protothema.gr για τη στυγερή δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό, τον οποίο γνώριζε προσωπικά και είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, ανέφερε ότι το θύμα δεν έκανε λαμογιές.

«Όλες οι Κυκλάδες γνώριζαν τον Παναγιώτη Στάθη. Είκοσι ολόκληρα χρόνια έκανε τοπογραφικά στα νησιά μας και στη Μύκονο. Πριν γίνω δήμαρχος στο νησί, ήμουν κι εγώ τοπογράφος μηχανικός κι είχα συνεργαστεί πολλές φορές με τον Παναγιώτη. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για το θύμα. Ο Παναγιώτης δεν έκανε λαμογιές, ήταν ευγενικός και καλοκάγαθος. Του ανέθεταν εργασίες και τις έβγαζε εις πέρας. Είχε σύγχρονα εργαλεία κι όλοι απευθύνονταν στο γραφείο του. Είχε αναλάβει μεγάλα έργα στη Μύκονο κι όχι μόνο, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε το λόγο της δολοφονίας του κι αν κρύβονται συμφέροντα… Είναι αδιανόητο, είμαι συγκλονισμένος από το πρωί, ο Παναγιώτης ήταν φίλος μας…».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ προμηνύεται στον β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Όλος ο χάρτης και οι μονομαχίες

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στου Ρέντη: Μέχρι το τέλος του 2025 θα κυκλοφορούν 900 νέα λεωφορεία

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης