Βουτιές στα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων

Με τα απογευματινά δρομολόγια της SEAJETS για Σύρο, Πάρο, Μύκονο και Νάξο, βρισκόμαστε στα αγαπημένα μας νησιά αμέσως μετά το γραφείο και απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο το καλοκαίρι.


Sponsored Content

Αυτό το καλοκαίρι θα ζήσουμε υπέροχες κυκλαδίτικες στιγμές κάτω από τον ήλιο, θα περπατήσουμε σε γραφικά σοκάκια, θα δούμε ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα, και θα πάμε στις ωραιότερες παραλίες. Δεν θα χάσουμε ούτε ένα κύμα! Θα διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί στη Μύκονο, θα βουτήξουμε στα γαλανά νερά της Πάρου και της Νάξου, και θα βολτάρουμε στα δρομάκια της Σύρου τρώγοντας λουκούμια. Θα βρεθούμε εκεί που ονειρευόμαστε με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια, χάρη στη SEAJETS.


Η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, που εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και έχει περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο, μας ζητά να διαλέξουμε το ταχύπλοο που μας εξυπηρετεί και να ξεκινήσουμε το ταξίδι στο όνειρο έχοντας στη διάθεσή μας καθημερινά δρομολόγια σε βολικές ώρες, με πλοία που φτάνουν πάντα στην ώρα τους! Είτε θέλουμε να επισκεφθούμε ένα μόνο νησί είτε περισσότερα μέσω island hopping, η SEAJETS εγγυάται μια συναρπαστική εμπειρία μεταφοράς.

Φέτος μάλιστα έχουμε την ευκαιρία να πάμε ξανά και ξανά στους αγαπημένους μας προορισμούς αφού με το Champion Jet 1 που εκτελεί απογευματινά δρομολόγια για Σύρο, Πάρο, Μύκονο και Νάξο μπορούμε μετά το γραφείο να πεταχτούμε στο αγαπημένο μας νησί και να το χαρούμε όσο περισσότερο μπορούμε.


Το Champion Jet 1 μπήκε στη ζωή και τις θάλασσές μας για να κάνει το ταξίδι μας στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων πιο εύκολο από ποτέ. Το επιβατηγό – οχηματαγωγό καταμαράν, με μήκος 87 μέτρα, και πλάτος 26 μέτρα μπορεί να μεταφέρει 1000 επιβάτες και 140 οχήματα. Διαθέτει cafe bar, θέσεις κατοικιδίων, πρόσβαση σε ΑμεΑ, WiFi, πολυτελή ολοκαίνουργια σαλόνια, και με τα νέα απογευματινά δρομολόγια της SEAJETS μας μεταφέρει από τον Πειραιά στη Σύρο σε 2.20’, στη Μύκονο σε 3.00’, στην Πάρο σε 3.55’, και στη Νάξο σε 4.35’. Και οι διακοπές ξεκινούν!


ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Στη Σύρο σε 2 ώρες και 20’


Στο πιο αρχοντικό νησί των Κυκλάδων μας περιμένουν ατελείωτες βόλτες στην Ερμούπολη ανάμεσα στα επιβλητικά νεοκλασικά και τις μαρμάρινες πλατείες, αλλά και πανέμορφες παραλίες σε όλο το νησί. Θα δοκιμάσουμε τα περίφημα λουκούμια και τις χαλβαδόπιτες, θα βουτήξουμε στις Αγκαθωπές, στο Δελφίνι και τον Αζόλιμνο, και θα επισκεφθούμε τον προστατευόμενο οικισμό της Άνω Σύρου που φημίζεται για τη φανταστική θέα του νησιού. Στα στενά που μεγάλωσε ο Μάρκος Βαμβακάρης θα ακούσουμε ρεμπέτικα, θα απολαύσουμε κρασί και μεζεδάκια και θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία διακοπών.


Στη Μύκονο σε 3 ώρες


Η Μύκονος, με την αίγλη και την κοσμοπολίτικη αύρα της, τα βραβευμένα εστιατόρια και τις μαγευτικές παραλίες της είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως. Η διασκέδαση εδώ παίρνει μυθικές διαστάσεις, με πάρτι και διάσημους DJs από όλον τον κόσμο. Το κέφι ξεκινάει από νωρίς στα beach bar του Paradise, του Πάνορμου και της Παράγκας, και συνεχίζεται με κοκτέιλ στη Μικρή Βενετία με θέα τη θάλασσα. Αργά το βράδυ, τα σοκάκια της Χώρας γεμίζουν από όσους κατευθύνονται στα κλαμπ για χορό μέχρι τα ξημερώματα. Θα διασκεδάσουμε, θα ζήσουμε στιγμές πέντε αστέρων σε πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες, θα βιώσουμε εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες και θα θαυμάσουμε εκπληκτικά φυσικά τοπία.


Στην Πάρο σε 3 ώρες και 55’


Είναι το ιδανικό νησί για διακοπές, αφού συνδυάζει χαλάρωση, διασκέδαση και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Θα περπατήσουμε στην κοσμοπολίτικη και γραφική Νάουσα, θα θαυμάσουμε τον ναό της Εκατονταπυλιανής και θα βουτήξουμε στις Κολυμπήθρες, το Πίσω Λιβάδι και τη Χρυσή Ακτή. Με την υπέροχη Νάουσα για βόλτες και διασκέδαση μέχρι το πρωί, την πανέμορφη Παροικιά και τα καλοκαιρινά πανηγύρια, η Πάρος καλύπτει όλα τα γούστα. Στην αγαπημένη παραλία των νέων, την Πούντα, οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στα κύματα και να διασκεδάσουν σε ένα από τα διασημότερα beach bar των Κυκλάδων.


Στη Νάξο σε 4 ώρες και 35’


Είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και, αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα, γι΄ αυτό και αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς. Στη Νάξο μας περιμένουν παραλίες με κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά, πλούσια ιστορία και πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα. Θα κολυμπήσουμε στα γαλανά νερά στον Άγιο Προκόπη και την Πλάκα, θα δοκιμάσουμε την περίφημη γραβιέρα, τις νόστιμες πατάτες, το ντόπιο κρέας, το φρέσκο ψάρι ψάρι, και τους μεζέδες στις ταβέρνες του νησιού, και θα κάνουμε βόλτα στα σοκάκια της Χώρας, με τα θολωτά περάσματα και τις γοτθικές αψίδες.

Όλα αυτά σε λίγες μόνο ώρες από το λιμάνι του Πειραιά, με τη SEAJETS!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
www.seajets.com, 210 710 7 710, και στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr