Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: «Τον είχαν στο μάτι από καιρό» - Αναζητούν απαντήσεις στις σχέσεις του τοπογράφου με τη Μύκονο

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: «Τον είχαν στο μάτι από καιρό» - Αναζητούν απαντήσεις στις σχέσεις του τοπογράφου με τη Μύκονο

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσέκρουσε σε συμφέροντα τρίτων στο real estate της Μυκόνου

psihiko
Πυκνό μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τα αίτια της άγριας δολοφονίας του τοπογράφου- μηχανικού, Παναγιώτη Στάθη με την αστυνομία να στρέφει τις έρευνες της σε τυχόν προσωπικές διαφορές με παράγοντες του real estate στη Μύκονο αλλά και με δραστηριότητες της εταιρίας του στο ίδιο νησί.

Χθες το πρωί, ο τοπογράφος μηχανικός Παναγιώτης Στάθης δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της εταιρίας του στο Ψυχικό με 20 σφαίρες. Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε ταιριάζει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών της Μαφίας, όχι όμως στη περίπτωση ενός πολίτη που ουδέποτε απασχόλησε αντίθετα έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του και των συνεργατών του. Ήταν ιδιαίτερα καλός στη δουλειά του κι’ αυτό τον είχε κάνει περιζήτητο όχι μόνο στη Μύκονο αλλά και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.



Κλείσιμο
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση επιχειρούν μέσω καταθέσεων από πρόσωπα που ανήκουν στο στενό περιβάλλον του θύματος να εντοπίσουν το κίνητρο πίσω από τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 54χρονου, ενώ εξετάζεται εάν υπήρχαν διαφορές στο παρελθόν από τις οποίες θα μπορούσε να προκύψει κάποιο σημαντικό στοιχείο. Το παρελθόν του Παναγιώτη Στάθη φαίνεται να συνδέεται με πολλές δραστηριότητες που αφορούν την οικοδομή στη Μύκονο. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να προσέκρουσε σε συμφέροντα τρίτων με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένων ατόμων που λύνουν και δένουν σε αυτόν τον τομέα.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του τοπογράφου επισημαίνει στο protothema.gr ότι ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπει στο στόχαστρο τρίτων εδώ και καιρό. “Τον είχαν στο μάτι από καιρό” λέει χαρακτηριστικά χωρίς όμως να δίνει περισσότερα στοιχεία γύρω από τα πρόσωπα που τον είχαν στοχοποιήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Παναγιώτης Στάθης φέρεται να είχε έντονες διαμάχες και προστριβές με παράγοντα του real estate στη Μύκονο, με αφορμή καθυστερήσεις σε μεγάλη επένδυση περιοχή στο νησί, ύψους άνω των 60 εκατ ευρώ.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι από αγνώστους, οι οποίοι τον αιφνιδίασαν και τον χτύπησαν. Το περιστατικό συνέβη σε μια περίοδο όπου η κατάσταση στη Μύκονο ήταν τεταμένη με τις καταγγελίες για αυθαίρετα κτίσματα που αφορούσαν νεόκτιστες βίλες και ξενοδοχεία να πέφτουν βροχή. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί συνδέουν τα δυο παραπάνω συμβάντα με την δολοφονία του τοπογράφου, κάτι που αναμένεται να διερευνηθεί εις βάθος από την ΕΛ.ΑΣ. Στην μεγάλη επιχείρηση εξιχνίασης του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο συμμετέχει και η ΕΥΠ.


Ειδήσεις σήμερα:

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου

Καταργείται το τέλος χαρτοσήμου σε 600 συναλλαγές - Τι αλλάζει με το νέο ψηφιακό πλαίσιο


Τέσσερις προσαγωγές για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εξετάζεται να ξέσπασε μετά από πτώση drone
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης