Κρήτη: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στο γλέντι για την κουρά των προβάτων στο Λασίθι

Τι είπε στην αστυνομία για το όπλο του φονικού - Όλα συνέβησαν στη διάρκεια γλεντιού για το κούρεμα των προβάτων στην περιοχή του Καθαρού - Οι δύο συγγενείς εξ αγχιστείας είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλωθιές, με τραγική κατάληξη

Την κοινωνία της Κρήτης έχει συγκλονίσει η υπόθεση με τον πυροβολισμό στο Λασίθι, με νεαρό άνδρα να εντοπίζεται νεκρός. Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία με τον μπατζανάκη του θύματος να σκοτώνει κατά λάθος τον 32χρονο, στο Καθαρό Λασιθιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές λίγη ώρα μετά το συμβάν και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς. Οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ωστόσο η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.

Ο νεαρός άνδρας που δέχθηκε τον πυροβολισμό παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όλα συνέβησαν στη διάρκεια γλεντιού για το κούρεμα των προβάτων στην περιοχή του Καθαρού. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλωθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις διωκτικές αρχές, με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να σπεύδουν στην περιοχή.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο οι αστυνομικοί προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία, λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το drone που κατέπεσε και πιθανόν προκάλεσε την πυρκαγιά - Δείτε βίντεο

Τζο Μπάιντεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη προεδρία των ΗΠΑ, λένε οι New York Times

Αυγενάκης: «Εχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό που κάλεσε ο 22χρονος υπάλληλος στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr