Πανελλαδικές 2024: Σε ΦΕΚ οι πίνακες με την αντιστοίχιση τμημάτων για μετεγγραφές φοιτητών

Πανελλαδικές 2024: Σε ΦΕΚ οι πίνακες με την αντιστοίχιση τμημάτων για μετεγγραφές φοιτητών

Ανάλογα με τις αντιστοιχίες των τμημάτων, οι φοιτητές έχουν ή όχι τη δυνατότητα για αίτηση μετεγγραφής – Ποια είναι τα 104 τμήματα χωρίς αντιστοιχία τμήματος

foititiko_epidoma
Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε η αντιστοιχία των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, μετά από σχετική εισήγηση της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ).

Πριν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τις αντιστοιχίες των τμημάτων, βάσει των οποίων τους δίνεται ή όχι η δυνατότητα να κάνουν αίτηση μετεγγραφής για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Δειτε εδώ το ΦΕΚ με την αντιστοίχιση των τμημάτων

Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι στα 104 τμήματα, τα οποία αναγράφονται στους πίνακες, που ακολουθούν, οι φοιτητές δεν θα έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλο τμήμα, αφού τα τμήματά τους δεν έχουν αντιστοιχίες.

Σημειώνεται, ότι όσα Τμήματα έχουν την ένδειξη (IM), είναι εκείνα που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αναγνώρισης του 5ετούς προγράμματος σπουδών ως Integrated Master και χορηγούν ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο σπουδών μεταπτυχιακού τίτλου.

Κλείσιμο
pinakas_in


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκόβει τα σενάρια απόσυρσης ο Μπάιντεν - «Κανένας δεν με διώχνει, δεν φεύγω»

Νέα πρόκληση από τον Ράμα με την απογραφή της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στο γλέντι για την κουρά των προβάτων στο Λασίθι - Παραδόθηκε ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης