Μαστροπός με καταδίκη συνελήφθη στο Αγρίνιο

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών 

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ένας 58χρονος σωματέμπορος, ο οποίος συνελήφθη τυχαία στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν τυπικό έλεγχο, το απόγευμα της Δευτέρας και διαπίστωσαν ότι κυκλοφορούσε ελεύθερος, αν και είχε καταδικαστεί για μαστροπεία.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο οδηγήθηκε έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του 58χρονου φυγόποινου σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Δουλέμπορος συνελήφθη με ένταλμα

Για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών κατηγορείται ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που του πέρασαν χειροπέδες, το μεσημέρι της Τρίτης. Από τον έλεγχο που έκαναν στα στοιχεία του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Στη Λαμία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία που ξεκίνησε από τα βόρεια και θα χτυπήσει και την Αττική

Έκλεψαν το γαλλικό «Εξκάλιμπερ» που βρισκόταν για 1.300 χρόνια καρφωμένο σε βράχο της πόλης Ροκαμαντούρ - Δείτε βίντεο

Από μπαλωθιά ο θάνατος του 32χρονου στο γλέντι για την κουρά στο Λασίθι - Ψάχνουν το όπλο της δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr