Κρήτη: «Συντετριμμένες δύο οικογένειες» για τον 32χρονο που έπεσε νεκρός από μπαλωθιά του μπατζανάκη του

Κρήτη: «Συντετριμμένες δύο οικογένειες» για τον 32χρονο που έπεσε νεκρός από μπαλωθιά του μπατζανάκη του

Είναι ένα συμβάν που έγινε καταλάθος πάνω στο γλέντι την κουρά προβάτων, είπε στο protothema.gr ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου - Αναζητείται το μοιραίο όπλο, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια

dagiakos-xrwma-0
Συντετριμμένες είναι οι δύο αδερφές στο Λασίθι, μετά την τραγική είδηση ότι ο σύζυγος της μιας έπεσε νεκρός από μπαλωθιά που έριξε με το όπλο του, ο άντρας της αδερφής της. Αδυνατούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη βυθίστηκαν στο πένθος οι ίδιες και τα παιδιά τους.

Η σύζυγος του δράστη μη θέλοντας να δώσει λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν, αρκέστηκε να αναφερθεί πως πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό.

Η σύζυγος του θύματος, σύμφωνα με τους συγγενείς της οικογένειας, σχεδίαζε να παντρευτεί με τον άτυχο Γιώργο, καθώς είχε αναβάλλει το γάμο της μετά το πένθος του πατέρα της. Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια για την ίδια και το ανήλικο παιδί της που αναζητά τον πατέρα του, σύμφωνα με τους συγγενείς.

kriti_1
Κλείσιμο


Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Μανώλης Μενεγάκης μίλησε στο protothema.gr για το θλιβερό γεγονός. «Δυστυχώς είναι ένα θλιβερό περιστατικό που μας έχει συγκλονίσει. Οι άνθρωποι αυτοί γλεντούσαν μετά την κουρά των προβάτων και από ότι έμαθα κι εγώ από μπαλωθιά προήλθε ο θάνατος του νεαρού. Πραγματικά είναι θλιβερό γιατί ο δράστης και το θύμα ήταν συγγενείς και όπως καταλαβαίνετε και οι δύο οικογένειες αυτή τη στιγμή είναι συντετριμμένες. Είναι ένα συμβάν που έγινε καταλάθος πάνω στο γλέντι, προκαλώντας πόνο στις οικογένειες και θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτό το έθιμο που συνηθίζεται να γίνεται ένα μικρό γλέντι με φαγητό και μπαλωθιές μετά την κουρά των προβάτων έχει μειωθεί κατά πολύ, απλά υπάρχουν κάποιοι που το διατηρούν ακόμα».

Ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές αργά το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς. Οι Αρχές τώρα αναζητούν το όπλο του εγκλήματος για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ωστόσο η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.

Όλα συνέβησαν στη διάρκεια γλεντιού για το κούρεμα των προβάτων στην περιοχή του Καθαρού. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλωθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του. Άμεσα σήμανε συναγερμός στις διωκτικές αρχές, με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να σπεύδουν στην περιοχή.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο οι αστυνομικοί προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία, λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το drone που κατέπεσε και πιθανόν προκάλεσε την πυρκαγιά - Δείτε βίντεο

Τζο Μπάιντεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη προεδρία των ΗΠΑ, λένε οι New York Times

Αυγενάκης: «Εχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό που κάλεσε ο 22χρονος υπάλληλος στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης