Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του

Ο 42χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη

nosokomeio-papanikolaou
Κατέληξε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, μέσα στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή εχθές το πρωί, μέσα στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν μετά το περιστατικό, από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 82χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" με έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ φέρεται πως αποκάλυψε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Ο γιατρός του "Παπανικολάου" ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε ο 42χρονος γιος του, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Η σύζυγος του ηλικιωμένους αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός ζαλιζονταν.

Κλείσιμο
Μετά τη σύλληψή του, ο 42χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

"Δεν είναι πατέρας μου, είναι πατριος μου, δεν είμαι νόμιμα υιοθετημένος Δε τον χτύπησα, έπεσε μόνος του την ώρα που έκανε μπάνιο, έπαθε εγκεφαλικό", είπε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Μετά την τραγική κατάληξη που είχε η υπόθεση η δίωξη εις βάρος του 42χρονου αναμένεται να αλλάξει.


Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το drone που κατέπεσε και πιθανόν προκάλεσε την πυρκαγιά - Δείτε βίντεο

Τζο Μπάιντεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη προεδρία των ΗΠΑ, λένε οι New York Times

Αυγενάκης: «Εχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό που κάλεσε ο 22χρονος υπάλληλος στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης