Δολοφονία στο Ψυχικό: Με δύο όπλα η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου

Δολοφονία στο Ψυχικό: Με δύο όπλα η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου

Ο δράστης φέρεται να προσέγγισε το αυτοκίνητο του 54χρονου, να σταμάτησε, να άδειασε ένα όπλο πάνω του και στη συνέχεια να τράβηξε και άλλο όπλο συνεχίζοντας να βάλλει προς το μέρος του

Δολοφονία στο Ψυχικό: Με δύο όπλα η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου
psihiko
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο εκτελεστής του 54χρονου χρησιμοποίησε όχι ένα όπλο αλλά δύο.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, αναφέρουν πως από τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι ο δολοφόνος χρησιμοποίηση δύο ίδια πιστόλια γκλοκ των 9mm.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα, ο δράστης φέρεται να προσέγγισε το αυτοκίνητο του 54χρονου, να σταμάτησε, να άδειασε ένα όπλο πάνω του και στη συνέχεια να τράβηξε και άλλο όπλο συνεχίζοντας να βάλλει προς το μέρος του. Στοιχείο που δείχνει πως ήταν απόλυτα αποφασισμένος να του πάρει τη ζωή καθώς αποφάσισε να δράσει πρωί πρωί σε έναν πολυσύχναστο δρόμο ο οποίος είναι «περικυκλωμένος» από κάμερες.

Μάρτυρας του μένους του είναι η ιατροδικαστική εξέταση από την οποία προέκυψε ότι το θύμα της επίθεσης έφερε πολλαπλά διαμπερή τραύματα στο κεφάλι, το σώμα και τα πόδια.

Αρχίζει ο κύκλος των καταθέσεων

Κλείσιμο
Όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr σήμερα αρχίζει ο κύκλος των καταθέσεων για την μαφιόζικη δολοφονία του τοπογράφου με τις τρεις πρώτες καταθέσεις να αναμένεται να ρίξουν φως στην σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Πρόκειται για τρία πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά στον Παναγιώτη Στάθη, πρόσωπα που γνώριζαν από πρώτο χέρι τόσο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη Μύκονο, όσο και για εκείνους που του δημιουργούσαν προβλήματα από την εποχή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, για κατάθεση έχουν κληθεί, ένας ξενοδόχος και επιστήθιος φίλος του, ένας ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ ενώ αναμένεται να κληθεί κι ένας μεγαλοεργολάβος με τον οποίο το θύμα είχε συνεργαστεί σε μια μεγάλη τουριστική επένδυση στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Δείτε βίντεο: Δολοφονία στο Ψυχικό: Με δύο όπλα η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου
Δολοφονία στο Ψυχικό: Με δύο όπλα η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα για την αλαζονεία μέσω Αυγενάκη - Το παρασκήνιο της διαγραφής

Έκλεψαν το γαλλικό «Εξκάλιμπερ» που βρισκόταν για 1.300 χρόνια καρφωμένο σε βράχο της πόλης Ροκαμαντούρ - Δείτε βίντεο

Βροχή οι καταγγελίες και τα... ευτράπελα για τις παραλίες - Ποιες περιοχές μπαίνουν στο στόχαστρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης