Ο ευρωβουλευτής Φειδίας και ο YouTuber Κοψιάλης έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας και ο YouTuber Κοψιάλης έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Η σύμπραξη του Ευρωβουλευτή YouTuber από την Κύπρο με τον Έλληνα παραγωγό περιεχομένου - Έφηβος βούτηξε ημίγυμνος στο σιντριβάνι του Συντάγματος

feidias-kopsialis
Ο Φειδίας Παναγιώτου πριν από περίπου ένα μήνα έκανε την μεγάλη έκπληξη καθώς κατέβηκε ως ανεξάρτητος στις ευρωεκλογές της Κύπρου και εξελέξη πανηγυρικά ως η τρίτη κορυφαία «παράταξη» σε ψήφους. Έτσι από τα βίντεο που έκανε με τον Mr.Beast, αλλά και τις αγκαλιές με τον Έλον Μασκ (για τον οποίο κατασκήνωσε τρεις μήνες κάτω από το γραφείο του), τώρα ενημερώνει το κοινό του σε YouTube και TikTok για το πώς λειτουργεί η Ευρωβουλή, με ποιες πολιτικές παρατάξεις συνομιλεί και πώς είναι η ζωή στις Βρυξέλλες.

Μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις του κατάφερε και βρήκε χρόνο για να βρεθεί στην Ελλάδα για ένα βίντεο με τον δημοφιλή Έλληνα παραγωγό περιεχομένου, Αλέξανδρο Κοψιάλη. Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις «Ιδιωτικές κατακραυγές» οι δύο YouTuber βγήκαν στον δρόμο της πρωτεύουσας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα «αστεία» με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.

Αφού διέσχισαν την Ερμού, κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος για να μοιράσουν χρήματα σε παιδιά, φυσικά με «ανταλλαγή» την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεό τους. 



Δείτε το βίντεο:

Fidias | Ο 1ος YouTuber που έγινε Πολιτικός | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ #48
Κλείσιμο



Στην πρώτη παρέα που βρήκαν, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιος για να τρέξει την πλατεία ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι. Πολλοί ήταν πρόθυμοι, ένας το έκανε και στο τέλος πήρε τα 50 ευρώ.  Η επόμενη «δοκιμασία» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να βάλει το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη, ώστε να πάρουν τα χρήματα. Η γυναίκα αφού στην αρχή τρόμαξε που την περικύκλωσε μια παρέα εφήβων, έπειτα τους έκανε τη «χάρη» και πήραν τα λεφτά. 

Αυτοσχεδιάζοντας με ό,τι έβλεπε στην πλατεία ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους. Πράγμα που υλοποιήθηκε λίγο αργότερα με τα 50ρικα να «ρέουν».

Οι εικόνες θύμισαν Survivor στην πλατεία Συντάγματος όταν δύο παιδιά έναντι αμοιβής κλήθηκαν να διασχίσουν έρπειν την πλατεία με τον νικητή να παίρνει άλλα 50 ευρώ. Βέβαια ο ηττημένος πήρε και αυτός ένα 10αρικο.

Η τελευταία δοκιμασία ανατέθηκε σε μια κοπέλα που την κάλεσαν να βρει κάποιον στην πλατεία μέσα σε τρία λεπτά και να τον πείσει να τον φιλήσει στο στόμα για να πάρει 50 ευρώ.

Συνολικά έδωσαν 500 ευρώ στην πλατεία. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα για την αλαζονεία μέσω Αυγενάκη - Το παρασκήνιο της διαγραφής

Έκλεψαν το γαλλικό «Εξκάλιμπερ» που βρισκόταν για 1.300 χρόνια καρφωμένο σε βράχο της πόλης Ροκαμαντούρ - Δείτε βίντεο

Βροχή οι καταγγελίες και τα... ευτράπελα για τις παραλίες - Ποιες περιοχές μπαίνουν στο στόχαστρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης