Του είπε να χωρίσουν και την απείλησε ότι θα τη «σφάξει» - Τι καταγγέλλει 32χρονη στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης - 32χρονη κατήγγειλε ότι ο άντρας της καταναλώνει συχνά αλκοόλ και πως την είχε κακοποιήσει κι όταν ήταν έγκυος στο πρώτο από τα δύο ανήλικα παιδιά τους  

Στη σύλληψη ενός 45χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε με σφαλιάρα την 32χρονη σύντροφό του και απείλησε ότι θα τη σκοτώσει μόλις του ζήτησε να χωρίσουν, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέσα στο διαμέρισμα που ζει το ζευγάρι με τα δύο παιδιά τους, όταν η γυναίκα του ζήτησε να τερματίσουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι. Τότε, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο κατηγορούμενος έγινε βίαιος και τη χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ την εξύβρισε και την απείλησε λέγοντας της ότι «άμα δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς. Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω». 

Το θύμα τον ενημέρωσε ότι θα καλέσει την αστυνομία και ο 32χρονος τότε την εξύβρισε και έφυγε από το σπίτι. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύντροφός της γίνεται βίος απέναντι της τα τελευταία δύο χρόνια που διατηρούν ερωτικό δεσμό, καθώς κι άλλες φορές στο παρελθόν την έχει απειλήσει και έχει ασκήσει σωματική βία εις βάρος της. Μάλιστα, αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που τον καταγγέλλει στην αστυνομία, καθώς είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του και το 2022 για ενδοοικογενειακή απειλή. 

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι, σύμφωνα με το θύμα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ο κατηγορούμενος την έπιανε από τον λαιμό με τα χέρια του και όταν εκείνη του ζητούσε να σταματήσει γιατί φοβόταν, εκείνος της απαντούσε ότι "είναι ένα παιχνίδι". Επιπλέον, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος, το 2021 είχε απειλήσει και τον πρώην σύζυγό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι θα απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι Βρετανοί ψηφίζουν σε σπίτια, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς - Ένα βήμα πριν την εξουσία οι Εργατικοί μετά από 14 χρόνια

«Ήταν σαν αδέρφια»: Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη


Mητσοτάκης: Εντυπωσιακή η μείωση της ανεργίας, έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr