Κίνηση στους δρόμους: Πού υπάρχουν προβλήματα - Δείτε live

Κίνηση στους δρόμους: Πού υπάρχουν προβλήματα - Δείτε live

Διάβαση στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου είχε κλείσει, νωρίτερα, λόγω συσσώρευσης υδάτων

dromos
Με δυσκολία κινούνται οι οδηγοί στους δρόμους της Αττικής με τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία να καταγράφονται, με αποτέλεσμα να προκαλείται κίνηση.

Επίσης, λόγω συσσώρευσης υδάτων, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Διαδόχου Κωνσταντίνου από το ύψος της οδού Ηλία Μπερτόλη στην περιοχή των Σπάτων.

Νωρίτερα, σημειώθηκε συσσώρευση υδάτων και για αυτό ήταν κλειστή, για την κυκλοφορία των οχημάτων, η υπόγεια διάβαση στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου της νέας εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, ωστόσο λίγη αργότερα δόθηκε στην κυκλοφορία.

Δείτε LIVE ΕΔΩ την κίνηση στους δρόμους 

Κλείσιμο
hartis_2

112 στην Αττική 

Νωρίτερα, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της Αττικής, προειδοποιώντας τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή τους από σήμερα το μεσημέρι έως και τις πρώτες βραδινές ώρες και καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών.

Το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως και τις πρώτες βραδινές ώρες. Περιορίστε τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών».

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε, επικαιροποιήθηκε, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Παρότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο επισημαίνεται ότι οι καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο θα έχουν υψηλή ραγδαιότητα, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις χωρίς απαραίτητα να συνοδεύονται από μεγάλα ύψη υετού.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη 04/07/24 επηρεάζουν:

α. Την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής) καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου έως νωρίς το απόγευμα.

β. Τη Θεσσαλία και τις Σποράδες έως το απόγευμα.

γ. Την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια έως αργά το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι σε τοπικό επίπεδο στην Αττική η ραγδαιότητα των φαινομένων θα είναι υψηλή, με μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: «Ήταν σαν αδέρφια» - Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη

Βρετανικές εκλογές - Politico: Οι υποσχέσεις του Brexit δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, τι θα κάνουν οι Εργατικοί

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης