Βάλτε το 5G στην πρίζα και απογειώστε το ίντερνετ στο σπίτι σας

Βάλτε το 5G στην πρίζα και απογειώστε το ίντερνετ στο σπίτι σας

Η Nova φέρνει στο σπίτι σας το σούπερ γρήγορο και σούπερ αξιόπιστο ίντερνετ χωρίς εγκατάσταση, με πανεύκολη ενεργοποίηση, απεριόριστο ίντερνετ έως 100Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε εθνικά σταθερά και κινητά, αλλά και σούπερ τιμή.

164800516_m_normal_none

Sponsored Content 

Η στιγμή που το 5G θα αλλάξει περαιτέρω τη ζωή μας έχει έρθει. Η νέα γενιά ευρυζωνικού internet, που βελτιώνει κατά πολύ την απόδοση και τις ικανότητες του δικτύου σε σχέση με τις τεχνολογίες που προηγήθηκαν (2G, 3G, 4G, 4.5G) είναι εδώ και μας προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες για επικοινωνία, ψυχαγωγία, διασκέδαση, κοινωνικοποίηση.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα φέρνει το Nova 5G Home internet, η νέα προηγμένη λύση internet και σταθερής τηλεφωνίας που αφήνει πίσω της την τεχνολογία του χαλκού, έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν σταθερά υπερυψηλές ταχύτητες. Ναι, είναι σούπερ γρήγορο. Ναι, είναι σούπερ  αξιόπιστο. Ναι, είναι πανεύκολο στο σετάρισμα! Χωρίς εγκατάσταση, με απλή ενεργοποίηση μέσω internet από την πρώτη κιόλας ημέρα, το βάζεις στην πρίζα και παίζει (Plug n' play).

ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_Nova_5G_Home_1147x604--press

Πιο συγκεκριμένα, με το 5G Home Internet, η Nova προσφέρει μια νέα, προηγμένη λύση internet και σταθερής τηλεφωνίας, που είναι λιγότερο ευάλωτη σε βλάβες ή αστοχίες. Η υπηρεσία ενεργοποιείται άμεσα, χρησιμοποιώντας ένα plug ‘n play Wi-Fi 6 router με πανεύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Έτσι, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο internet από την πρώτη κιόλας ημέρα της εγκατάστασης και μπορούν να απολαμβάνουν όλα αυτά που φέρνει το 5G. Δηλαδή απεριόριστο internet σε ταχύτητες έως 100Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε εθνικά σταθερά και κινητά δίκτυα. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται σε εξαιρετικά γρήγορο ασύρματο Internet με ταχύτητες του 5G δικτύου της Nova, με απρόσκοπτη και ταυτόχρονη χρήση για streaming, gaming, εργασία, πλοήγηση και τηλεφωνία. Και μάλιστα, όλα αυτά σε ένα κόστος πραγματικά ελκυστικό, που είναι αδύνατο να προσπεράσεις, από μόλις 26 ευρώ το μήνα! 

118613833_m_normal_none

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν το 5G Home Internet με τη συνδρομητική πλατφόρμα της EON για να απολαμβάνουν τους πιο premium, κορυφαίους αθλητικούς αγώνες, υπηρεσίες όπως το «timeshift» και το EON Sports Mode, κορυφαίο κινηματογραφικό περιεχόμενο με περισσότερες από 6.000 ταινίες και σειρές, οκτώ κανάλια EON Kids, 12 κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα, σε μια ιδιαίτερη ελκτυσική τιμή που ξεκινάει από 32 ευρώ το μήνα! 
Με το πρωτοποριακό Nova 5G Home internet, που είναι διαθέσιμο σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας, μπορείτε να απολαμβάνετε μια νέα εποχή συνδεσιμότητας με εξαιρετικά προσιτές τιμές, απρόσκοπτη σύνδεση και απεριόριστες εφαρμογές. Αξίζει να το αποκτήσετε!

Το νέο Nova 5G Home Internet είναι εδώ!

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης