Γερή μπάζα από κλοπές σε οχήματα λουόμενων στην Θεσπρωτία

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν καθώς είχαν περάσει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου 

Τα αυτοκίνητα των λουόμενων που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της Θεσπρωτίας παραβίαζαν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 45 χρόνων και ένας 23χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για τρεις κλοπές και εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Όπως αποκαλύφθηκε, μόνο το πρωί και το μεσημέρι της 22ας Ιουνίου, διέρρηξαν τρία αυτοκίνητα παραθεριστών την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους έκαναν μπάνιο σε διαφορετικές παραλίες και άρπαξαν συνολικά μετρητά ύψους 615 ευρώ, ένα ρολόι και μια χρυσή αλυσίδα αξίας 4.000 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκαναν ανάληψη 500 ευρώ από ένα ΑΤΜ.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν καθώς είχαν περάσει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες παρόμοιες κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Βρετανοί ψηφίζουν σε σπίτια, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς - Ένα βήμα πριν την εξουσία οι Εργατικοί μετά από 14 χρόνια

«Ήταν σαν αδέρφια»: Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη


Mητσοτάκης: Εντυπωσιακή η μείωση της ανεργίας, έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr