Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης έξι μηνών για τον 45χρονο, που χαστούκισε και απείλησε την σύντροφό του

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης έξι μηνών για τον 45χρονο, που χαστούκισε και απείλησε την σύντροφό του

«Με βρίζει συνέχεια, καταπατά την αξιοπρέπειά μου», δήλωσε η 32 χρονη σύντροφος του καταδικαστέου και επισήμανε ότι ο 45χρονος καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ

200410094125_domestic_violence_endooikogeneiaki_via
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον 45χρονο που κατηγορείται ότι απείλησε ότι θα σφάξει την 32χρονη σύντροφό του, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος voria.gr, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκρινε τον 45 χρονο ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή και έπαυσε την ποινική δίωξη για την εξύβριση, λόγω έλλειψης παραβόλου.

Ωστόσο, του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και το δικαστήριο ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής υπό τους όρους μη τέλεσης νέων αδικημάτων σε βάρος της παθούσας και της παρακολούθησης προγράμματος απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου, η 32χρονη ανέφερε πως διατηρεί δεσμό με τον κατηγορούμενο εδώ και τέσσερα χρόνια και ότι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ενώ έχει δύο ακόμα από τον προηγούμενο γάμο της.

Κλείσιμο
Σημείωσε, επίσης, πως ο κατηγορούμενος προκαλεί συνεχώς εντάσεις μεταξύ τους, ενώ για το επίδικο περιστατικό που έλαβε χώρα στις 2 Ιουλίου, τόνισε πως ζήτησε από τον 45χρονο να χωρίσουν και ο ίδιος τη χαστούκισε, την έβρισε και την απείλησε.

«Του είπα να χωρίσουμε. Είναι δικαίωμά μου γιατί δεν θέλω να συνεχίσουμε άλλο και αυτός μου είπε "αυτό το σπίτι το πληρώνω εγώ, να φύγεις εσύ"», κατέθεσε η 32χρονη και πρόσθεσε ότι τη χαστούκισε. «Με βρίζει συνέχεια, καταπατά την αξιοπρέπειά μου», συμπλήρωσε και επισήμανε ότι ο 45χρονος καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Σε ερώτηση της προέδρου προς τον κατηγορούμενο για το αν απείλησε πως θα σφάξει την 32χρονη, ο ίδιος αποκρίθηκε πως «μπορεί να το είπα πάνω στην ένταση», ωστόσο αρνήθηκε πως ήθελε να τη βλάψει και ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν έχει παρουσιάσει βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Βρετανοί ψηφίζουν σε σπίτια, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς - Ένα βήμα πριν την εξουσία οι Εργατικοί μετά από 14 χρόνια

«Ήταν σαν αδέρφια»: Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη


Mητσοτάκης: Εντυπωσιακή η μείωση της ανεργίας, έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης