Γιάννης Σμπώκος: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του πρωτοπόρου ξενοδόχου στο Ηράκλειο

Γιάννης Σμπώκος: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του πρωτοπόρου ξενοδόχου στο Ηράκλειο

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά – Παρόντες μεταξύ άλλων η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Σταύρος Αρναουτάκης

sbokos1
Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Σμπώκο, τον πρωτοπόρο ξενοδόχο της Κρήτης, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Sbokos Hotel Group (και σήμερα Pháea) είπαν σήμερα Πέμπτη (4.7.2024) συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες του επιχειρηματία.


Η νεκρώσιμος ακολουθία, όπως αναφέρει το patris.gr, τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Πέτρας Γεράσιμο και τον επίσκοπο Κνωσού Μεθόδιο στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης, με παρούσα και τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοβτάκη. Παρόντες ήταν επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία Παύλος Γερουλάνος, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, δήμαρχοι και πλήθος παραγόντων του τουρισμού.

sbokos_kideia3
sbokos_kideia4



Κλείσιμο
Ο Γιάννης Σμπώκος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 75 ετών κι αφού τα τελευταία χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί από μια δύσκολη ασθένεια.

Επιθυμία της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων να ενισχύσει το έργο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

sbokos_kideia1
sbokos_kideia2
sbokos_kideia6




Ειδήσεις σήμερα:

Οι Βρετανοί ψηφίζουν σε σπίτια, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς - Ένα βήμα πριν την εξουσία οι Εργατικοί μετά από 14 χρόνια

«Ήταν σαν αδέρφια»: Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη


Mητσοτάκης: Εντυπωσιακή η μείωση της ανεργίας, έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης