Κάσος: Τρόμος για 13χρονη - 28χρονος μπήκε να κλέψει και προσπάθησε να τη βιάσει ενώ κοιμόταν

«Μη μιλάς, ησυχία, μη μας ακούσει κανένας» φέρεται να της είπε όταν το κορίτσι ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει - Ομολόγησε την πράξη του

Τον τρόμο βίωσε μια 13χρονη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Κάσο την περασμένη Παρασκευή (28/6), όταν ένας 28χρονος αθίγγανος μπήκε στην οικία για να κλέψει και αποπειράθηκε να τη βιάσει την ώρα που κοιμόταν.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο δράστης που συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, μπήκε από την κεντρική πόρτα του σπιτιού με σκοπό να κλέψει. Όταν όμως, είδε την 13χρονη ξαπλωμένη να κοιμάται, πλησίασε το μικρό κορίτσι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να τη βιάσει.

«Μη μιλάς, ηρέμησε, ησυχία, ησυχία μη μας ακούσει κανένας» φέρεται να της είπε, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, όταν το κορίτσι ξύπνησε, τρομοκρατήθηκε και άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. Αμέσως μετά κατέβηκε ο παππούς της από τον επάνω όροφο και τον ενημέρωσε για τι συνέβη.

Λίγες ώρες αργότερα ο 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. της Κάσου, με τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού με χρήση σωματικής βίας, απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Απολογούμενος ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται λέγοντας ότι λίγες μέρες πριν έκανε κάτι εργασίες έξω από το σπίτι της ανήλικης, την είδε και του άρεσε κι αποφάσισε να μπει στο σπίτι της για να κλέψει έχοντας με την μπλούζα του καλυμμένο το πρόσωπό του. Όπως είπε, όταν είδε το κορίτσι, αποφάσισε να του επιτεθεί και προσπάθησε να το βιάσει. Μάλιστα τόνισε, πως γνώριζε ότι ήταν ανήλικη ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία σε υπόθεση κλοπών.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεσμεύτηκε η περιουσία δημοφιλούς τραγουδιστή για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Κακοκαιρία: Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα

Ψυχικό: Αποφασισμένος και ψύχραιμος ο εκτελεστής του Στάθη - Τον σκότωσε πάνω από τη μηχανή στοχεύοντας με το ένα χέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr