Θεσσαλονίκη: Δεν έκανε τίποτα, ισχυρίζεται η μητέρα του 42χρονου που προφυλακίστηκε μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό του άνδρα της

Θεσσαλονίκη: Δεν έκανε τίποτα, ισχυρίζεται η μητέρα του 42χρονου που προφυλακίστηκε μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό του άνδρα της

Όπως υποστηρίζει, ο 82χρονος έπεσε στο μπάνιο και χτύπησε ενώ τραυματίστηκε και η ίδια όταν πήγε να τον βοηθήσει

thessaloniki
«Το παιδί μου δεν έκανε τίποτα» λέει η μητέρα του 42χρονου που προφυλακίστηκε καθώς κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον 42χρονο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, μέσα στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Τούμπας, κατέληξε. Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή, μέσα στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν μετά το περιστατικό, από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 82χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου με έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ φέρεται πως αποκάλυψε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο 42χρονος ξυλοκόπησε τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Ο γιατρός του Παπανικολάου ειδοποίησε την ΕΛΑΣ και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε ο 42χρονος, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Η σύζυγος του ηλικιωμένου αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός ζαλιζόταν.

Κλείσιμο
Μετά τη σύλληψή του, ο 42χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Αλλά μετά την τραγική κατάληξη που είχε η υπόθεση η δίωξη εις βάρος του 42χρονου αναμένεται να αλλάξει.

 

Από την πλευρά του, ο 42χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Στο πλευρό του η μητέρα του, η οποία μιλώντας στο Μega και το Live News είπε πως τα χτυπήματα που έφερε ο σύζυγός της ήταν μετά από πτώση στο μπάνιο και όχι από ξυλοδαρμό.

«Έπεσε ο άνδρας μου. Μέχρι να πάω εγώ μέσα, πήγε να ξανασηκωθεί και ξαναπέφτει, πάω εγώ πέφτω και εγώ γιατί είχε νερά. Κακό να κάνει το παιδί μου; Τι λέτε καλέ; Να το υπογράψω αν θέλετε! Σας λέω έπεσε ο άνδρας μου στο μπάνιο, πάω να τον σηκώσω, πέφτω και εγώ. Πάμε να σηκωθούμε, ξαναπέφτουμε, με χτυπήματα ήμασταν. Όπως έπεσε που πήγε να βγει, χτυπάει στις βρύσες στο μπάνιο, το παιδί μου δεν έκανε τίποτα», δήλωσε στο Mega.

«Δεν είναι πατέρας μου, είναι πατριός μου, δεν είμαι νόμιμα υιοθετημένος, δεν τον χτύπησα, έπεσε μόνος του την ώρα που έκανε μπάνιο, έπαθε εγκεφαλικό», είπε ο 42χρονος, από την πλευρά του, βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κάσος: Τρόμος για 13χρονη - 28χρονος μπήκε να κλέψει και προσπάθησε να την βιάσει ενώ κοιμόταν

Βαγγέλης Μπουρνούς: Οδηγός ξυλοκόπησε τον τέως δήμαρχο Ραφήνας και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο

Δείτε βίντεο: Καρεκλιές και ξύλο σε άγριο καβγά που έστησαν μεθυσμένες επιβάτισσες σε κρουαζιερόπλοιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης