Πανελλαδικές 2024: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμοί των Ειδικών Μαθημάτων

Πανελλαδικές 2024: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμοί των Ειδικών Μαθημάτων

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν με SMS στο κινητό τους

panelladikes_mak
Σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, πρόκειται να ανακοινωθούν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων, των δύο μουσικών μαθημάτων και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

Η ενημέρωση των υποψηφίων των Πανελλαδικών για τη βαθμολογία τους θα γίνεται στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους για τα ειδικά μαθήματα και τις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι, μέσω της εφαρμογής ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη για τους Εργατικούς στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Επιβεβαιώνεται το exit poll που έδινε 405 έδρες στον Στάρμερ

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης