Μαχαίρωμα μεταξύ αλλοδαπών μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στην Κω

Μαχαίρωμα μεταξύ αλλοδαπών μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στην Κω

Οι δυο αλλοδαποί είχαν καυγαδίσει για άγνωστο λόγο στον κεντρικό δρόμο της περιοχής

astynomia
Μετά από ολονύκτιο ανθρωποκυνηγητό, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από τους αστυνομικούς κρυμμένος σε μια παιδική χαρά στο Πυλί της Κω ένας νεαρός Πακιστανός, ο οποίος είχε σκορπίσει τον τρόμο το προηγούμενο βράδυ όταν μαχαίρωσε έναν ομοεθνή του.

Οι δυο αλλοδαποί είχαν καυγαδίσει για άγνωστο λόγο στον κεντρικό δρόμο της περιοχής και ο δράστης είχε τραυματίσει τον συμπατριώτη του μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, οι οποίοι δεν είχαν τολμήσει να επέμβουν με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή και να εξαφανιστεί. Το θύμα διακομίστηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Κω, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, στην οποία συγκεντρώθηκε πλήθος ομοεθνών των δυο αλλοδαπών και υπήρχε φόβος να γίνουν συμπλοκές. Με τις μαρτυρίες των κατοίκων και των θαμώνων από τις καφετέριες που είδαν το αιματηρό περιστατικό, ο δράστης ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.


Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης