Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στο σπίτι του στη Ρόδο

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών

Στον ύπνο έπιασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού έναν 60χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα της κατοικίας του στη Ρόδο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, για να κάνουν στοχευμένη έρευνα στην όπου είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα.

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι βρέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ο 60χρονος καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες και κατασχέθηκαν, όπως και δυο θρυμματιστές κάνναβης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία

Αιφνιδιαστική έρευνα στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός 62χρονου σε περιοχή της Φλώρινας έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, έπειτα από στοιχεία που συγκέντρωσαν και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε 14 δενδρύλλια κάνναβης. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν το πρωί του Σαββάτου και κατασχέθηκαν, ενώ ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr