Έπαθε, έμαθε και την… «έφερε» στους ληστές!

Έπαθε, έμαθε και την… «έφερε» στους ληστές!

Άλλες δύο φορές είχε πέσει θύμα ληστείας στο παρελθόν ο ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου και το πάθημα του έχει γίνει… μάθημα.

Έπαθε, έμαθε και την… «έφερε» στους ληστές!
Άλλες δύο φορές είχε πέσει θύμα ληστείας στο παρελθόν ο ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου και το πάθημα του έχει γίνει… μάθημα! Έτσι, χτες που βρέθηκε για τρίτη φορά αντιμέτωπος με τους ένοπλους κακοποιούς, τους… κορόιδεψε για τα καλά κι έφυγαν με άδεια χέρια!

Κλείσιμο
Η ληστεία έγινε αργά το βράδυ στο πρατήριο που βρίσκεται στη Βάρδα Ηλείας και οι δράστες πρέπει να ήταν οι ίδιοι, πιστεύοντας ότι είχαν βρει εύκολο στόχο. Οι δυο οπλισμένοι κουκουλοφόροι απείλησαν τον ιδιοκτήτη και του ζήτησαν τις εισπράξεις. 

Όταν εκείνος τους έδωσε μια σακούλα, την άρπαξαν και έφυγαν τρέχοντας προς τα χωράφια της περιοχής, χωρίς να υποψιαστούν το παραμικρό. Όταν θα την άνοιξαν, όμως, σίγουρα θα… «πάγωσαν» αντικρίζοντας τα κομμένα φύλλα… χαρτιού που περιείχε!

*** Στήν Αμάρυνθο της Εύβοιας, τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού και εισέβαλλαν στο υπνοδωμάτιο, όπου κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι οι ιδιοκτήτες. Το ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με τα μαχαίρια και τα κατσαβίδια των κακοποιών και υποχρεώθηκε να δείξει πού υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα. Οι ληστές τα άρπαξαν, πήραν και τρεις κυνηγετικές καραμπίνες που βρίσκονταν στο σπίτι και έγιναν καπνός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης