Βρέθηκε κρύπτη με κοκαΐνη στις φυλακές Ιωαννίνων - Η σχέση με την εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ

Βρέθηκε κρύπτη με κοκαΐνη στις φυλακές Ιωαννίνων - Η σχέση με την εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ

Ετοπίστηκε σε ένα φρεάτιο αποχέτευσης στον κοινόχρηστο χώρο των λουτρών

ioannina
Μια «καβάντζα» γεμάτη με δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης εντοπίστηκε στις φυλακές Ιωαννίνων, λίγες ώρες πριν οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν οι οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που διοχέτευε ναρκωτικά σε κρατούμενους και «ξέπλενε» μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κατά την διάρκεια έκτακτης έρευνας που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, το μεσημέρι της Πέμπτης, εντοπίστηκε ένα φρεάτιο αποχέτευσης στον κοινόχρηστο χώρο των λουτρών, μέσα στο οποίο βρέθηκαν αρχικά 100 “φιξάκια” κοκαΐνης συνολικού βάρους 48,1 γραμμαρίων. Στις φυλακές κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, οι οποίοι συνέχισαν την έρευνα παρουσία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σε ένα βαθύτερο σημείο στο ίδιο φρεάτιο, βρέθηκαν άλλα 68 “φιξάκια” με κοκαΐνη συνολικού βάρους 31,89 γραμμαρίων. Τα συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων ναρκωτικά κατασχέθηκαν και η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει ποιοι τα τοποθέτησαν στο φρεάτιο και για ποιους προορίζονταν.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ο υποδιευθυντής των φυλακών, δύο διοικητικοί και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ένας κρατούμενος και η σύντροφος ενός βαρυποινίτη. Ως αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας Αλβανός έγκλειστος ο οποίος συντόνιζε την διακίνηση των ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Μασονία: Η μεγάλη Στοά της Ελλάδος, τα μυστικά και τα σκάνδαλα

Εκλογές στη Βρετανία: Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί του Στάρμερ, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί του Σούνακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης