Πώς να μαυρίσουμε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια

Πώς να μαυρίσουμε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια

Το Self Tanning Vitamin Water της Luxurious SunCare έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει λαμπερό και φυσικό μαύρισμα, με μια εφαρμογή και χωρίς έκθεση στον ήλιο.

Αυτο-μαυριστικό διάφανο σπρέι Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water από την InterMed
Sponsored content

Οι εποχές που καθόμασταν ανέμελα κάτω από τον ήλιο για να μαυρίσουμε έχουν περάσει, και τώρα πια όλοι γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η συνήθεια για την υγεία μας. Άλλωστε η επιστήμη και η κοσμετολογία έχουν κάνει τεράστια άλματα και μπορούμε πολύ εύκολα να αποκτήσουμε το χρυσαφένιο χρώμα που ονειρευόμαστε με διάφορους τρόπους. Στη μάχη ρίχνονται όλα τα μέσα: solarium, προϊόντα self tan, σκευάσματα που εφαρμόζονται με αερογράφο κ.α. Ωστόσο, όλα αυτά απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό και επιπλέον, δεν μπορούμε να ξέρουμε την ακριβή σύστασή τους, ούτε το πώς μπορεί να αντιδράσει το δέρμα μας.

Αντίθετα, αυτό που χρειαζόμαστε τώρα το καλοκαίρι είναι προϊόντα από φυσικά υλικά που προστατεύουν, τρέφουν, και ενυδατώνουν το δέρμα, και δεν έχουμε ενδοιασμούς για τη χρήση του. Γι’ αυτό επιλέγουμε ένα προϊόν όπως είναι το Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water από την InterMed, για τέλειο μαύρισμα, με φυσικά συστατικά, χωρίς «μπαλώματα».

Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water από την InterMed για τέλειο μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο.
Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water από την InterMed - Τέλειο μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο.

Το Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water είναι ένα αυτομαυριστικό, διάφανο σπρέι με βιταμίνες C και E, υαλουρονικό νάτριο και DHA φυτικής προέλευσης. Η ειδική σύνθεσή του σέβεται ανάγκες κάθε επιδερμίδας, και έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει λαμπερό και φυσικό μαύρισμα, μόλις με μια εφαρμογή και χωρίς έκθεση στον ήλιο. Αλλά ας δούμε τα συστατικά του ένα ένα:

Η Βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι βελτιώνει τις ρυτίδες, προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία, συμβάλει στη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και έχει φωτοπροστατευτικές ιδιότητες. Περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και η Βιταμίνη Ε: έχει αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει την ενυδάτωση, την αναδόμηση των κυττάρων και τη λάμψη, και ελαχιστοποιεί τα μαύρα στίγματα. Το Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water είναι πλούσιο σε βιταμίνες C και Ε και η εφαρμογή σε τακτική βάση εκτός από ένα ομοιόμορφο χρυσαφένιο μαύρισμα, συμβάλει και στην υγεία του δέρματος.

To υαλουρονικό νάτριο είναι πραγματικά μια «βόμβα» ενυδάτωσης, καθώς λειτουργεί ως δεξαμενή νερού για το δέρμα, ρυθμίζοντας την περιεκτικότητα σε υγρασία. Έτσι, καταπολεμά την ξηρότητα του δέρματος, ενώ αποκαθιστά τις βλάβες που πιθανόν να προκαλέσουν διάφορες φλεγμονές. Βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης αλλά και της ακμής, γεμίζει το δέρμα κάνοντάς το πιο σφριγηλό, ενώ είναι ανακουφίζει σε περιπτώσεις εκζέματος.

Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water από την InterMed.
Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water από την InterMed.

Τέλος, τα DHA φυτικής προέλευσης είναι ένας τύπος Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό και είναι κρίσιμα για τη διατήρηση ενός υγιούς και ενυδατωμένου δέρματος. Όπως και τα άλλα συστατικά που περιέχει το Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water, και το DHA συμβάλλει στη μείωση της δερματικής φλεγμονής, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες χαρίζοντας λάμψη. Όμως τα DHA έχουν επίσης και την ιδιότητα να παράγουν ένα σκουρόχρωμο αποτέλεσμα που είναι και ο βασικό στόχος μας.

Το Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα. Είναι κατάλληλο για άτομα με φωτοευαισθησία και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες που μαυρίζουν ελάχιστα, και για κάθε τύπο δέρματος.

Αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να περάσουμε χρόνο κάτω από τον ήλιο για πάρουμε χρώμα που ονειρευόμαστε. Προτιμάμε το Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Waterτην και το μαύρισμα στο σπίτι με ασφάλεια, μακριά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Ακολούθησε την InterMed στα Social Media.
Facebook
Instagram
YouTube

Στην κεντική φωτογραφία: Αυτο-μαυριστικό διάφανο σπρέι Luxurious SunCare Self Tanning Vitamin Water από την InterMed.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης