Θεσσαλονίκη: Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 42χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του

Ο 82χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" με έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία και λίγες ημέρες αργότερα κατέληξε

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται, πλέον, μετά το θάνατο του ηλικιωμένου πατέρα του, ο 42χρονος γιος του που συνελήφθη και κατηγορείται ότι τον ξυλοκόπησε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, μέσα στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει, αρχικά, κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, ωστόσο ο ηλικιωμένος που είχε τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, κατέληξε από ανακοπή καρδιάς το πρωί της Τετάρτης και έτσι άλλαξε η κατηγορία εις βάρος του γιου του. Ο άντρας, μετά τη σύλληψή του και την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 82χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" με έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ φέρεται πως αποκάλυψε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Ο γιατρός του "Παπανικολάου" ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε ο 42χρονος γιος του, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Η σύζυγος του ηλικιωμένους αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός ζαλιζονταν.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται και κατά πληροφορίες, φέρεται να απολογήθηκε ότι είχε λογομαχία με το πατέρα του, αλλά αρνείται ότι άσκησε βία εναντίον του.

Στο μεταξύ, η μητέρα του 42χρονου και σύζυγός του θύματος, πέρασε σήμερα το πρωί το "κατώφλι" της 5ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να δώσει κατάθεση για το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως και προανακριτικά έτσι και σήμερα, υποστήριξε τον γιο της, αναφέροντας ότι σύζυγός της γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ επειδή ο 82χρονος ένιωθε ζαλάδες.


Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr