Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων

Με SMS στο κινητό τους ενημερώνονται οι υποψήφιοι

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων και των βαθμών επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ των υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2024.

Από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, αναρτήθηκαν ΕΔΩ.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι λαμβάνουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Τέλος, ανακοινώνονται στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στα ειδικά και μουσικά μαθήματα καθώς και στις πρακτικές δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2024.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά βαθμών στα ειδικά μαθήματα στα ΓΕΛ

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά βαθμών στα ειδικά μαθήματα στα ΕΠΑΛ

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι, μέσω της εφαρμογής ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ που είναι διαθέσιμη ΕΔΩ, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Οδύνη στην κηδεία του 54χρονου Παναγιώτη - Δείτε φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο στη Ζάκυνθο: Μαχαιρώματα και πέντε τραυματίες τα ξημερώματα στον Λαγανά

Μπάιντεν: Νέα γκάφα - Περιέγραψε τον εαυτό του σε συνέντευξη ως «την πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρέτησε με μαύρο πρόεδρο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr