Η συναρπαστική γοητεία της εξόρμησης με φουσκωτό

Η συναρπαστική γοητεία της εξόρμησης με φουσκωτό

Μυστικές παραλίες, δημοφιλείς προορισμοί ιδωμένοι αλλιώς, αυθεντική ναυτική ατμόσφαιρα, αξέχαστες εμπειρίες. Πάντοτε μια εκδρομή με φουσκωτό κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. 

cover_2

Sponsored Content

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξερευνήσεις την Ελλάδα, από τον Αργοσαρωνικό μέχρι τον Κορινθιακό, και από το Ιόνιο μέχρι το Αιγαίο Πέλαγος, αλλά και κάθε μικρό ή μεγάλο νησί της πατρίδας μας, κάθε στεριά και θάλασσά της. Δεν υπάρχει καλύτερο μέσο για να το ζήσεις αληθινά. Το φουσκωτό είναι σκάφος ταχύπλοο, που δεν ξεχωρίζει τόσο για τις ανέσεις του, όσο για την προσαρμοστικότητά του να πηγαίνει παντού. Είναι το καλύτερο «όχημα» για να εξερευνήσει κάποιος απομακρυσμένες και ιδιαίτερες παραλίες, να ανακαλύψει σμαραγδένιες αμμουδιές και απάνεμους κολπίσκους πνιγμένους στο πράσινο από τα πεύκα, να νιώσει αυτήν την αίσθηση ελευθερίας που μόνο η θάλασσα μπορεί να προσφέρει.

PHOTO-2024-06-04-21-21-45__2_

Το φουσκωτό έχει τους κανόνες του, αλλά και τους περιορισμούς του, ειδικά αν είναι μικρό. Για αυτό και ένα αρκετά μεγάλο σε μήκος και με σημαντική ιπποδύναμη στις μηχανές μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε περισσότερα και να απολαύσουμε το ταξίδι στο έπακρο. Να συναντήσει δελφίνια, να αγκυροβολήσει σε σπηλιές ή αθέατους όρμους, να νιώσει καπετάνιος, κύριος της ζωής και του εαυτού του. 
Με μήκος 12.1 μ., πλάτος 3.5 μ. και με καμπίνα με διπλό κρεβάτι και τουαλέτα, το Dream On αναβαθμίζει την εμπειρία του ταξιδιού με φουσκωτό, προσθέτοντας γενναίες δόσεις πολυτέλειας. Προσθέστε σε αυτά την τεράστια δύναμη που του προσφέρουν οι 2 εξωλέμβιες μηχανές Yamaha 425 xto v8 με joystick και αυτόματο πιλότο και έχετε την τέλεια πρόταση καλοκαιρινής απόδρασης. Η χωρητικότητα καυσίμων (800 λίτρα) και νερού είναι υπεραρκετή για ολιγοήμερα ταξίδια χωρίς ανάγκη ανεφοδιασμού, ενώ το σύστημα GPS 12’’ Raymarine που διαθέτει, θα φροντίσει να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στον προορισμό σας.

PHOTO-2024-06-04-21-21-45

Το Dream On μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 επιβάτες και είναι δημιούργημα της Technohull, της πρωτοπόρου ελληνικής εταιρείας κατασκευής πολυτελών σκαφών αναψυχής υψηλών επιδόσεων που διακρίνονται για την ποιότητα και το design τους.

PHOTO-2024-06-04-21-21-45__3_

Δεν χρειάζεται κάποιος να αποκτήσει ένα τέτοιο σκάφος για να ζήσει το όνειρο. Μπορεί να το ενοικιάσει και να το χρησιμοποιήσει για όσο θέλει. Αρκεί μόνο να φροντίσει για τις σχετικές προμήθειες (από το μαγιώ μέχρι τις μπύρες και από το αντηλιακό μέχρι τα σνακ), αλλά και για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, τόσο της θάλασσας όσο και των ακτών.

Πληροφορίες
info@rentalboat.gr
boatdreamon@gmail.com
Τηλέφωνο: 6981882073 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης