Κρήτη: Ένοχη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του συζύγου της η 47χρονη - Τον έβρισε και τον απείλησε με μαχαίρι

Κρήτη: Ένοχη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του συζύγου της η 47χρονη - Τον έβρισε και τον απείλησε με μαχαίρι

Απαγορεύεται να προσεγγίσει τον 49χρονο σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων - Καταδικάστηκε και για υβριστική συμπεριφορά σε βάρος αστυνομικού

dikastirio
Ένοχη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 49χρονου συζύγου της κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων μια 47χρονη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η 47χρονη, σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή και απαγόρευση προσέγγισης σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων με τον παθόντα.

Ο 49χρονος στην κατάθεση του στο δικαστήριο περιέγραψε τον τσακωμό με τη 47χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης λέγοντας πως τον απείλησε με μαχαίρι και συμπλήρωσε ότι τον τελευταίο χρόνο είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της συζύγου του λόγω της συμπεριφοράς της σε βάρος του.

Στην απολογία της η 47χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε απειλή σε βάρος του άνδρα της και ότι η αιτία του τσακωμού ήταν η χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης από το παιδί με ευθύνη του πατέρα, όπως είπε.

Κλείσιμο
Νωρίτερα η 47χρονη που είχε επίσης μηνύσει τον σύζυγό της για φθορά (σπάσιμο κινητού) δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την καταδίκη του συζύγου της και ο 49χρονος αρνήθηκε ότι έκανε την οποιαδήποτε φθορά στο κινητό τηλέφωνο. Για αυτό το αδίκημα ο 49χρονος κρίθηκε αθώος.

Η 47χρονη στη συνέχεια δικάστηκε και για υβριστική συμπεριφορά σε βάρος αστυνομικού που έπαιρνε κατάθεση για την υπόθεση. Για την υπόθεση αυτή, η 47χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία - Οι πρώτες δηλώσεις Στάρμερ στη Ντάουνινγκ Στριτ: Η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη επανεκκίνηση

Μεσσηνία: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά στη Στούπα

Bρετανία: Η στιγμή της σύλληψης της δασκάλας που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο αγόρια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης