Πατέρας και γιος έκλεβαν μηχανές και τις μεταποιούσαν

Πατέρας και γιος έκλεβαν μηχανές και τις μεταποιούσαν

Σε…  οικογενειακή επιχείρηση μεταποίησης  κλεμμένων ανταλλακτικών και  οχημάτων είχαν μετατρέψει την  αποθήκη τους στην Βάρδα Ηλείας ένας 54χρονος και ο 19χρονος γιος του που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος...

Πατέρας και γιος έκλεβαν μηχανές και τις μεταποιούσαν
      Σε…  οικογενειακή επιχείρηση μεταποίησης  κλεμμένων ανταλλακτικών και  οχημάτων είχαν μετατρέψει την  αποθήκη τους στην Βάρδα Ηλείας ένας 54χρονος και ο 19χρονος γιος του που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ήταν οι παραλήπτες δεκάδων κλεμμένων μοτοσικλετών και εξετάζεται αν και οι ίδιοι έκλεβαν δίκυκλα.

Κλείσιμο
      Στο  παράνομο αυτοσχέδιο συνεργείο που είχαν φτιάξει πατέρας και γιος στην αποθήκη τους, βρέθηκε ένα πλήθος παραποιημένων ανταλλακτικών από μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα που είχαν κλαπεί και τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν μια ακέραια μοτοσικλέτα, δύο σκελετούς και έξη κινητήρες από μοτοσικλέτες, τέσσερις τεμαχισμένους κινητήρες και δεκάδες εξαρτήματα, όπως κάρτερ, σέλες, εξατμίσεις, πιρούνια, καπάκια, τιμόνια, ρεζερβουάρ, κεφαλές, καρμπυρατέρ, αμορτισέρ, ψυγεία, δυναμό κλπ!

      Όλα  τα στοιχεία των αντικειμένων αυτών είχαν παραποιηθεί, ενώ οι δράστες δεν διέθεταν κανένα αποδεικτικό νόμιμης κυριότητας ή κυκλοφορίας. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, αλλά οι ίδιοι αφέθηκαν ελεύθεροι μια και το αδίκημά τους δεν ήταν αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των κλεμμένων ανταλλακτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης