Λασίθι: Θρήνος στην κηδεία του 36χρονου Γιώργου που έπεσε νεκρός από μπαλωθιές

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 36χρονο

Ανείπωτος θρήνος, στο τελευταίο αντίο του 36χρονου Γιώργου, που έχασε την ζωή του το βράδυ της Τετάρτης (3/7) από μπαλωθιές που έριξε ο 32χρονος μπατζανάκης του.

Η κηδεία τελέστηκε στις 17.30 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας. Συγγενείς και φίλοι συγκλονισμένοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 36χρονο, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Δείτε φωτογραφίες:


Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι και είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

«Κανείς δεν κατάλαβε ότι τον πέτυχε σφαίρα»

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε νωρίτερα στο Mega τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στο γλέντι μετά από την κουρά των προβάτων, όταν ο 36χρονος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς που έριχνε ο 32χρονος.

«Τα παιδιά ήταν στην αυλή. Τρώγανε, πίνανε, και είχαν μουσική. Παίζανε μπαλωθιές. Είχαν πιει πάρα πολύ. Το θύμα λίγο πριν γίνει το μοιραίο πήγε τουαλέτα πίσω από το σπίτι. Ο 32χρονος πυροβολούσε με το όπλο και όπως ερχόταν ο μπατζανάκης του τον βλέπω να πέφτει. Εκείνη την ώρα άλλοι τραγουδούσαν, άλλοι μιλούσαν και κανείς δεν πρόσεξε τον 36χρονο να πέφτει» ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:



Και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή έπαιξε τρεις ή τέσσερις. Νομίζω καθόταν, τράβηξε το πιστόλι του με το ένα χέρι, σηκώθηκε όρθιος και έριχνε με το χέρι πάνω. Το θύμα ήταν λίγα μέτρα μακριά. Δεν ξέρω πώς τον πέτυχε. Μήπως βρήκε η σφαίρα στο δέντρο που έχουμε στην αυλή… Μόλις συνειδητοποίησε το παιδί ότι τον πέτυχε τράβαγε τα μαλλιά του, φώναζε, ούρλιαζε».

Σφαίρα από τις μπαλωθιές πέτυχε τον 36χρονο ενώ γυρνούσε από την τουαλέτα, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα: «Τρέχω και βλέπω το παιδί να έχει πέσει και να είναι ξάπλα στο έδαφος. Εγώ νόμιζα ότι έπεσε επειδή ήταν πιωμένος. Τον σήκωσα στο πλάι και είδα αίμα στο χέρι μου. Φώναξα: "Βοήθεια παιδιά! Σταματήστε. Τρέχει αίμα. Έχει χτυπηθεί". Τον σήκωσαν και τον βάλανε στην καρότσα να τον πάνε στο νοσοκομείο. Άρχισε να χάνει πολύ αίμα».

«Δεν τσακώθηκαν. Ήταν αγαπημένοι. Τραγουδούσαν και περνούσαν καλά. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν έγινε κάτι εσκεμμένα» κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντώνης Ρέμος - Πηγές της Αρχής: 20 σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή, δεν πλήρωσε ούτε ευρώ από τα €13 εκατ. για τα χρέη Ηρακλή

Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ σχηματίζει την κυβέρνησή του - Υπουργός Οικονομικών η 45χρονη Ρέιτσελ Ριβς, υπουργός Εξωτερικών ο Λάμι

Τέξας: Τρόμος σε παραλία, καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε τέσσερα άτομα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr