Οχιά δάγκωσε γυναίκα μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Πιερίας - Κινδύνεψε η δίχρονη εγγονή της

Οχιά δάγκωσε γυναίκα μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Πιερίας - Κινδύνεψε η δίχρονη εγγονή της

Προσπάθησε να προστατέψει την 2χρονη εγγονή της - Το περιστατικό συνέβη σε εξοχική μονοκατοικία της περιοχής Σκοτίνας στην Πιερία

ohia
Από θαύμα γλίτωσε μια γυναίκα από τη Λάρισα έπειτα από δάγκωμα οχιάς. Το φίδι πέρασε από ανοιχτή πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού και αφού «τρύπωσε» στην κρεβατοκάμαρα, κρύφτηκε κάτω από το κρεβατάκι της εγγονής της, ηλικίας μόλις 2 ετών. 

Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, ευτυχώς δεν τσίμπησε το παιδί, αλλά δάγκωσε στο δάχτυλο του χεριού τη γιαγιά του, όταν πήγε να πάρει κάτι από το δάπεδο. Το περιστατικό συνέβη σε εξοχική μονοκατοικία της περιοχής Σκοτίνας στην Πιερία και η γυναίκα με φρικτούς πόνους και πρησμένη στο μισό της σώμα, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης σε κρίσιμη, κατά τους γιατρούς, κατάσταση.

Ευτυχώς με την κατάλληλη αγωγή γλίτωσε τη ζωή της. Οι γιατροί του νοσοκομείου της είπαν ότι αν το δηλητηριώδες φίδι τσιμπούσε την εγγονή της δεν θα είχε πολλές ελπίδες να ζήσει.

Προσπάθησε να προστατέψει την 2χρονη εγγονή της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είδε το φίδι στην κρεβατοκάμαρα και προσπάθησε να το σκοτώσει ρίχνοντας πάνω του πρώτα μια ζακέτα. Αυτό όμως έβγαλε το κεφάλι του από το ρούχο και την τσίμπησε στο δάκτυλο. Δείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε εάν δείτε φίδι.

Να σημειωθεί ότι φέτος ειδικά έχουν σημειωθεί σε κατοικίες στην ύπαιθρο, πολλά περιστατικά με ερπετά, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να προσέχουν οι κάτοικοι που έχουν σπίτια στην εξοχή και να μην αφήνουν πόρτες και αλλά περάσματα προς το σπίτι ανοιχτά, ενώ βέβαια σε περίπτωση που δεχθεί κάποιος τσίμπημα φιδιού θα πρέπει να σπεύσει το ταχύτερο στο πλησιέστερο Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας.

Κλείσιμο
Η Λαρισαία που δέχθηκε το δάγκωμα της οχιάς μάλλον άργησε να μεταβεί στο νοσοκομείο.


Ειδήσεις σήμερα:

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις

Εκλογές στη Βρετανία: Πώς η συντριβή των Συντηρητικών οδήγησε στην αλλαγή των Εργατικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης