Μεσσηνία: «Νονοί» πίσω από τη βόμβα στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά

Μεσσηνία: «Νονοί» πίσω από τη βόμβα στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά

Η ΕΛΑΣ «βλέπει» προειδοποιητικό μήνυμα από κύκλωμα εκβιαστών

fanh-arthrou1
Προειδοποιητικό μήνυμα από κύκλωμα εκβιαστών που φιλοδοξούν να παρέχουν προστασία έναντι αμοιβής «βλέπουν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, που ερευνούν την βομβιστική επίθεση στο beach bar του συζύγου της Ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά, Λούη Καραμάνου στην παραλία της Καλόγριας στην Στούπα της Δυτικής Μάνης.

Η ισχυρή έκρηξη, πιθανότατα από αυτοσχέδιο μηχανισμό με μασούρια δυναμίτιδας, αναστάτωσε την περιοχή γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Εκείνη την ώρα, το παραλιακό κέντρο δεν λειτουργούσε κι έτσι δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο μικρής έκτασης ζημιές. Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα για να εντοπίσουν τυχόν υπολείμματα της βόμβας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συνέλεξαν, λίγο πριν γίνει η έκρηξη, εθεάθη ένας άνδρας που πλησίασε στο beach bar με ένα μηχανάκι, αλλά είναι άγνωστο αν πρόκειται για τον βομβιστή.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τον Λούη Καραμάνο και άλλους επαγγελματίες της περιοχής, ώστε να εξακριβώσουν το κίνητρο της επίθεσης και να ταυτοποιήσουν τον ή τους δράστες.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης