Ιερόσυλος διέρρηξε οκτώ εκκλησίες και διακινούσε ναρκωτικά σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία

Ιερόσυλος διέρρηξε οκτώ εκκλησίες και διακινούσε ναρκωτικά σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία

Η δράση του είχε ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου και, ως τις 7 Μαΐου, είχε διαρρήξει οκτώ ναούς από τους οποίους είχε κλέψει 600 ευρώ και τιμαλφή και τάματα απροσδιόριστης αξίας

Κατερίνη: Ιερόσυλος με «ειδική» πατέντα «ψάρευε» κέρματα από το παγκάρι
Με το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του εξορμούσε από τα Ιωάννινα στην Αιτωλοακαρνανία, την Πρέβεζα και την Ευρυτανία ένας ιερόσυλος, ο οποίος εντόπιζε εκκλησίες σε απομακρυσμένες περιοχές, τις παραβίαζε και άρπαζε χρηματικά ποσά, αφιερώματα πιστών και άλλα αντικείμενα αξίας.

Η δράση του είχε ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου και, ως τις 7 Μαΐου, είχε διαρρήξει οκτώ ναούς από τους οποίους είχε κλέψει 600 ευρώ και τιμαλφή και τάματα απροσδιόριστης αξίας. Ωστόσο, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την συνεργασία αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου και Ιωαννίνων και συνελήφθη στα Ιωάννινα, το πρωί της Πέμπτης.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 44 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο τσιγαριλίκια, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, ένα κινητό και 23 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Έκλεβε καύσιμα από δίκυκλα courier

Παραβίαζε τα ντεπόζιτα από μηχανάκια μιας εταιρείας ταχυμεταφορών που ήταν σταθμευμένα έξω από τις εγκαταστάσεις της στη Χίο ένας 49χρονος Έλληνας, ο οποίος αντλούσε τα καύσιμά τους. Από τις 21 Ιουνίου ως την Πέμπτη, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, είχε “χτυπήσει” εννέα δίκυκλα από τα οποία είχε “ρουφήξει” τη βενζίνη προκαλώντας και φθορές συνολικού κόστους 750 ευρώ. Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και πρόκληση φθορών ξένης ιδιοκτησίας και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Χίου.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου» - Το δημόσιο μήνυμα της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο

Με ένα κλικ μέσω του gov.gr και με τις… ευλογίες της Εκκλησίας η έκδοση άδειας γάμου, βάπτισης και λύσης διαζυγίου


«Άρχοντες του σκότους»: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι εγκληματίες όλων των εποχών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης