Γιαννιτσά: Δουλέμπορος με τελεσίδικη καταδίκη κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ο φυγόποινος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας και διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί

Βαριά ποινή εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος είχε καταδικαστεί και από δευτεροβάθμιο δικαστήριο για παράνομη μεταφορά μεταναστών, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στα Γιαννιτσά της Πέλλας, παρ’ όλο που η υπόθεση είχε κριθεί τελεσίδικα.

Ο φυγόποινος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας και διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 12 ετών.

Έτσι, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πέλλας στον οποίο οδηγήθηκε, διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, όπου θα εκτίσει την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Οι δικαστικές αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για έναν Έλληνα, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Ξάνθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Ο αναζητούμενος συνελήφθη και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, μετήχθη στον ανακριτή που έχει εκδώσει το διωκτικό έγγραφο για να απολογηθεί.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καρβέλας δηλώνει οπαδός του Χριστιανισμού: Αν υπάρχει Θεός θα είμαι ένα από τα αγαπημένα του τέκνα

Με έγγραφο της ΑΑΔΕ επιτίθεται εκ νέου ο Ρέμος στην Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος - Λένε ψέματα, επιμένει


O Πιέρ Σαρκοζί dj, τα «χρυσά» πάρτι και ο Γερμανός που άνοιξε σαμπάνια 130.000 ευρώ στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr