Πρέβεζα: Σπείρα παραβίαζε οχήματα λουόμενων σε παραλίες

Κατηγορητήριο για δύο Έλληνες και έναν Αλβανό - Πάνω από 12.000 ευρώ η λεία τους

Άλλες τρεις διαρρήξεις οχημάτων με πλούσια λεία, αυτή τη φορά σε παραλίες της Πρέβεζας, προστέθηκαν στο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 45 χρόνων και ένας 23χρονος Αλβανός, οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί για άλλες τρεις κλοπές σε οχήματα λουόμενων στην Θεσπρωτία.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και οι τρεις νέες κλοπές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στις παραλίες Καστροσυκιά και Λύχνο της Πρέβεζας, είχαν γίνει την ίδια ημέρα με τις προηγούμενες τρεις που είχαν διαπράξει οι δράστες στις παραλίες Κόκκινος Βράχος, Καραβοστάσι και Ελιά της Θεσπρωτίας, το πρωί και το μεσημέρι της 22ας Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι, πιθανότατα, έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες και σε άλλες παραλιακές περιοχές κι έτσι η προανάκριση συνεχίζεται.

Από τα τρία οχήματα λουόμενων που διέρρηξαν στην Πρέβεζα, οι δράστες είχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 6.250 ευρώ και τιμαλφή αξίας 700 ευρώ. Όπως είχε προκύψει από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, από τα τρία οχήματα παραθεριστών που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της Θεσπρωτίας, είχαν κλέψει μετρητά ύψους 615 ευρώ, ένα ρολόι και μια χρυσή αλυσίδα αξίας 4.000 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκαναν ανάληψη 500 ευρώ από ένα ΑΤΜ.

Μετά τις νέες περιπτώσεις διάρρηξης οχημάτων που εξιχνιάστηκαν, σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. Ωστόσο, πιθανότατα θα ενσωματωθεί με αυτήν που έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καρβέλας δηλώνει οπαδός του Χριστιανισμού: Αν υπάρχει Θεός θα είμαι ένα από τα αγαπημένα του τέκνα

Με έγγραφο της ΑΑΔΕ επιτίθεται εκ νέου ο Ρέμος στην Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος - Λένε ψέματα, επιμένει


O Πιέρ Σαρκοζί dj, τα «χρυσά» πάρτι και ο Γερμανός που άνοιξε σαμπάνια 130.000 ευρώ στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr