Νέα έφοδος στις φυλακές Ιωαννίνων - Βρήκαν μαχαίρια, γκλοπ και κουτάκια μπίρας

Ο έλεγχος έγινε αιφνιδιαστικά από σωφρονιστικούς υπαλλήλους το μεσημέρι της Παρασκευής - Μα μέρα νωρίτερα, σε άλλο έλεγχο, είχαν εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών

Αυτοσχέδια όπλα, μέσα επικοινωνίας, ακόμη και… μπίρες σε αλουμινένια κουτάκια που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε αιχμηρά αντικείμενα, έφερε στο φως ο νέος διπλός έλεγχος που έγινε αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Παρασκευής σε χώρους των φυλακών Σταυρακίου στα Ιωάννινα.

Αρχικά, εντοπίστηκαν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους δύο αυτοσχέδια μαχαίρια μήκους 31,5 και 25 εκατοστών που ήταν κρυμμένα σε έναν κοινόχρηστο χώρο του καταστήματος και ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέχισαν τις έρευνες παρουσία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.



Στους θαλάμους κρατουμένων, βρέθηκαν άλλα δυο αυτοσχέδια μαχαίρια μήκους 15 και 11 εκατοστών, ένα μεταλλικό γκλομπ μήκους 33 εκατοστών που είχε κατασκευαστεί από την σπασμένη βάση ενός κρεβατιού, ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM, ένας φορτιστής κινητού και 12 κλειστά αλουμινένια κουτιά μπίρας.



Τα απαγορευμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί ποιοι κρατούμενοι τα είχαν στην κατοχή τους.



Υπενθυμίζεται ότι, το μεσημέρι της Πέμπτης, είχε εντοπιστεί στον κοινόχρηστο χώρο των λουτρών ένα φρεάτιο αποχέτευσης, μέσα στο οποίο βρέθηκαν αρχικά 100 “φιξάκια” κοκαΐνης συνολικού βάρους 48,1 γραμμαρίων και στη συνέχεια, σε ένα βαθύτερο σημείο στο ίδιο φρεάτιο, άλλα 68 “φιξάκια” με κοκαΐνη συνολικού βάρους 31,89 γραμμαρίων.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καρβέλας δηλώνει οπαδός του Χριστιανισμού: Αν υπάρχει Θεός θα είμαι ένα από τα αγαπημένα του τέκνα

Με έγγραφο της ΑΑΔΕ επιτίθεται εκ νέου ο Ρέμος στην Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος - Λένε ψέματα, επιμένει


O Πιέρ Σαρκοζί dj, τα «χρυσά» πάρτι και ο Γερμανός που άνοιξε σαμπάνια 130.000 ευρώ στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr