Εμπρησμό πίσω από την πυρκαγιά στη γέφυρα Καλογήρου στην Πρέβεζα ερευνούν οι Αρχές

Εμπρησμό πίσω από την πυρκαγιά στη γέφυρα Καλογήρου στην Πρέβεζα ερευνούν οι Αρχές

Η πυρκαγιά έκαψε μια αποθήκη και απείλησε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο καθώς και χοιροτροφικές μονάδες στην περιοχή - Νωρίτερα εστάλη 112 - Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο 

449460995_493648619812933_7603932271647266687_n-1-768x575__1_
Εμπρησμό «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στον νομό Πρέβεζας, στη γέφυρα Καλογήρου, κοντά σε χοιροτροφικές μονάδες και η οποία τέθηκε νωρίς το βράδυ υπό έλεγχο.

Οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι είδαν ύποπτη κίνηση μαύρου οχήματος με δύο επιβαίνοντες που φέρονται να πέταξαν εύφλεκτο υλικό σε δυο διαφορετικά σημεία, με στόχο η φωτιά να επεκταθεί γρήγορα προς το δάσος.

Δήλωσαν στους πυροσβέστες ότι είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο σε δύο διαδοχικά τμήματα, δεξιά και αριστερά του δρόμου και σε απόσταση κοντά στα 100 μέτρα. Πέταξαν εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ειδικό κλιμάκιο από την Αθήνα αναμένεται στην περιοχή, προκειμένου να ερευνήσει τις καταγγελίες, ενώ ήδη εξετάζεται υλικό από κάμερες κοντινών επιχειρήσεων.

Κλείσιμο
Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις καθώς φυσούσε δυνατός άνεμος. Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις από την Πρέβεζα, την Άρτα και τα Ιωάννινα και σηκώθηκαν 5 αεροσκάφη, 3 Air Tractor, 2 Pzl, καθώς και 4 ελικόπτερα που μέσα σε λίγη ώρα είχαν φτάσει στο σημείο και επιχειρούσαν, συμβάλλοντας καθοριστικά στις προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων.

Η πυρκαγιά έκαψε μια αποθήκη και απείλησε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο καθώς και χοιροτροφικές μονάδες στην περιοχή.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιατρός του Μπάιντεν συναντήθηκε με ειδικό για τη νόσο του Πάρκινσον στον Λευκό Οίκο


Υπόκλιση Ντόντσιτς στην Ελλάδα: Συγχαρητήρια, έπαιξε καλύτερα - Μεγάλη υπόθεση ο Γιάννης αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες


Euro 2024: Η γερμανική αστυνομία διέλυσε πορεία Τούρκων οπαδών γιατί έκαναν το σήμα των γκρίζων λύκων - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης