Ομόνοια: 66χρονος με πρόβλημα ομιλίας καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από οδηγό ταξί

Ομόνοια: 66χρονος με πρόβλημα ομιλίας καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από οδηγό ταξί

Η λαρυγγεκτομή στην οποία έχει υποβληθεί, του έχει στερήσει την ομιλία και έτσι έδειξε σε οδηγό ταξί γραπτό σημείωμα

Andras
Να συνέλθει από το σοκ που υπέστη προσπαθεί ο 66χρονος Σταμάτης Κουτσούπης ο οποίος καταγγέλλει ότι δέχτηκε από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 66χρονος, βγαίνοντας από νοσοκομείο επί της οδού Πειραιώς, κατευθύνθηκε στην Ομόνοια για να πάρει ταξί και να επιστρέψει στο σπίτι του. Η λαρυγγεκτομή στην οποία έχει υποβληθεί, του έχει στερήσει την ομιλία και έδειξε σε οδηγό ταξί γραπτό σημείωμα που ανέφερε: «ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων σας παρακαλώ».

Ο οδηγός επιχείρησε να τον αποφύγει, νομίζοντας πως είναι τουρίστας και του απάντησε πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. Τότε ο 66χρονος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού για να του δείξει το δεύτερο σημείωμα, το οποίο έγραφε: «Σας παρακαλώ, δεν είμαι καλά, θα σας δείξω εγώ πώς θα πάμε».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2imlw2szsvt)
Κλείσιμο
Τότε, όπως καταγγέλλει στο Mega ο 66χρονος, ο ταξιτζής του επιτέθηκε και τον χτύπησε. Ο κ. Κουτσούπης σηκώθηκε αβοήθητος από το έδαφος κι έσπευσε στο ΑΤ Ομονοίας, με σκοπό να υποβάλλει μήνυση κατά του ταξιτζή.

Με γραπτό σημείωμα εξήγησε στους αστυνομικούς βάρδιας τι είχε υποστεί 10 λεπτά πριν σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα, δίνοντας μάλιστα και τον αριθμό της πινακίδας του ταξί. Σύμφωνα με την σύντροφό του 66χρονου, οι αστυνομικοί τον συμβούλευσαν να μην καταθέσει μήνυση.

Η σύντροφός του, βλέποντας την κατάστασή του όταν επέστρεψε σπίτι, κάλεσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου της είπαν να επιμείνουν και να καταθέσουν μήνυση, κάτι που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ενημέρωσαν και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί για το περιστατικό.

«Αυτό το ταξί ανήκει σε δύο ιδιοκτήτες, υπάρχει μόνο ένα κινητό τηλέφωνο και δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τους 2 ιδιοκτήτες και να προχωρήσουμε κι εμείς να κάνουμε ότι μπορούμε», είπε ο Θεόδωρος Μάζης, ταμίας ΣΑΤΑ.

Ο 66χρονος αναμένει την τιμωρία του επαγγελματία που βιαιοπράγησε εις βάρος του. Όπως αναφέρει, μπορεί να αναγνωρίσει αν είναι κάποιος από τους δυο ιδιοκτήτες του ταξί εφόσον εντοπιστούν και κληθεί να καταθέσει ενώπιον των αρχών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης